Maahanmuutossa on tavoitteena auttaa, eikä poseerata

Perussuomalaiset ovat inhimillinen puolue, joka haluaa auttaa ihmisiä ja pelastaa ihmisihenkiä. Perussuomalaisten mielestä hädänalaisten ulkomaalaisten auttaminen onnistuu moninkertaisesti tehokkaammin paikan päällä, kuin humanitaarisen ja Suomelle haitallisen maahanmuuton kautta. Perussuomalaiset haluavat turvata pienemmällä rahasummalla suuremmalle määrälle ihmisiä elämän perusedellytykset kriisialueilla, kuin pienelle ja rikkaalle joukolle pohjoismaisen hyvinvointiyhteiskunnan palvelut. Perussuomalaiset ymmärtävät sellaisen tosiasian, että alikehittyneet maat eivät koskaan kehity, jos kaikki yhteiskuntaa potentiaalisesti kykenevät kansalaiset muuttavat pois Eurooppaan tai muihin länsimaihin.

Perussuomalaiset näkevät vastuun olevan valtiolla itsellään. Perussuomalaiset lähtevät siitä, että sellaiset maat, jotka eivät kykene ottamaan omia kansalaisia pakkopalautuksina vastaan, eivät ansaitse taloudellista apua. Perussuomalaiset haluavat siirtää painopistettä humanitaarisesta maahanmuutosta paikan päälle auttamiseen, edistämällä myös kehitysapujärjestelmää sellaiseksi, että se tukee enemmän paikanpäälläauttamista. Perussuomalaiset tarjoavat lukuisia muitakin vaihtoehtoja turvapaikkapolitiikkaan, sillä puolue tiedostaa, ettei Suomessa olla valmiita edes harkitsemaan perustavanlaatuisesti Perussuomalaisten maahanmuuttolinjaa, vaikka Perussuomalaisten maahanmuuttolinja onkin todennäköisesti ainut kestävä polku tulevaisuuteen..

Paikan päällä auttamisessa on hyvä muistaa, että kannattaa ”antaa työkalu ruoan saamiseen, sen sijaan, että antaa ruoan suoraan”. 

 

+4
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija | Somettaja | Sentristi | Demokratian ja äänestysoikeuden kannattaja | Autoritarismia ja korruptiota vastustava liberaali | Patriootti |

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu