Maahanmuutto vaikuttaa kaikkeen yhteiskunnassa. Maahanmuutto vaikuttaa siihen, millaisista ihmisistä koostuu Suomi.

Perussuomalaiset ovat huolissaan ulkomaalaisten lisääntymisestä ja sen vaikutuksesta väestönkehitykseen. Suomalaisten syntyvyys pysyy alhaisena ja maahanmuuttajataustaisilla syntyvyys korkealla. Lopputuloksena maahanmuuttajataustaiset lisääntyvät kantasuomalaisia huomattavasti nopeammin ja pitkällä aikavälillä ulkomaalaistaustaisia lapsia on enemmän, kuin suomalaisia lapsia.

Esimerkiksi vuonna 2030 Helsingin seudulla arvioidaan useamman, kuin joka neljännen 7-15 vuotiaan olevan vieraskielinen. Perussuomalaiset näkevät Ruotsin tilanteen huonona esimerkkinä Suomelle ja varoittavat nykyisiä vallanpitäjiä “Ruotsin tiestä”. Nykyiset vallanpitäjät katsovat sormien läpi Ruotsalaiset ongelmat ja jatkavat vastuutonta politiikkaa. Nykyiset vallanpitäjät pyrkivät samaan maahanmuuttopolitiikkaan, kuin Ruotissa, mutta erilaiseen lopputulokseen, uskoen fanaattisesti kotoutumispuheisiin. 

Ruotsin kymmenen miljoonan väestöstä vain yli 80% on syntynyt Ruotsissa. Ruotsissa on vain 68,5% väestöstä syntynyt ruotsalaisena ruotsalaisilta vanhemmilta. Perussuomalaiset varoittavat vaarallisen nopeasta väestönkehityksestä – ”tulijoita tulee nopeasti, eivätkä ne lopu koskaan”. Perussuomalaiset näkevät pelkän tämänhetkisen väestönkehityksen takia syyn pysäyttää siirtoliike Suomeen. 

Suomi koostuu ihmisistä. Maahanmuutto vaikuttaa siihen, millaisista ihmisistä koostuu Suomi. Siksi maahanmuutto on muihin aiheisiin verrattuna hyvin merkittävä ja vaikuttaa todella moneen asiaan yhteiskunnassa. Nykyiset vallanpitäjät haluavat olla mailman eturintamassa humanitaarisen avun ja siirtolaisuuden vastaanottamisen suhteen. Nykyiset vallanpitäjät ovat valmiita suorittamaan jokaisen EU:n käskyn, joka olisi kansallista etua vastaan. Huolestuttavinta on se, että nykyiset vallanpitäjät käyttävät todella paljon aikaa sellaisiin pieniin asioihin, joilla hienosäädetään yhteiskuntaa tai käyttävät todella paljon aikaa esimerkiksi yksittäisiin ja vähän merkittäviin talousasioihin, kun samalla sallivat kaiken siirtolaisuuden ilman pohdintaa, joka itsessään vaikuttaa moninkertaisesti näihin asioihin, joista nykyiset vallanpitäjät tykkäävät keskustella. Maahanmuutto on poliittinen, taloudellinen, sosiaalinen ja kulttuurinen ilmiö ja sen vaikutukset ovat huomaamattoman suuret. On myös suhtauduttava erikoisella varovaisuudella nykyisten päättäjien tilastojen tulkitsemiseen maahanmuuttoa tuomalla. Tilastot tulkitaan, miten halutaan – miten on itselle mieluisampi, eikä kokonaiskuvaa tai pitkän aikavälin vaikutuksia katsota. 

+4
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija | Somettaja | Sentristi | Demokratian ja äänestysoikeuden kannattaja | Autoritarismia ja korruptiota vastustava liberaali | Patriootti |

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu