Miksi ”koronarealistit” ovat Putinin ja Donetskin puolella?

Suomessa on oma YouTube – TokenTube. Hyvä, että sellainen sensuurista vapaa ja toimiva media on olemassa. Mediassa algoritmit toimivat ja uusi käyttäjä voi menestyä ihan yhtä hyvin, kuin puheenvuorossakin. Yksi ongelma on vain siinä, että suurimmalta osin mediaa käyttävät ”koronarealistit” ja muut salaliittoteoreetikot. Nämä taistelevat salaliittoa vastaan, jossa rokfellerit määräävät koronaluvut ja pcr testit näyttävät positiivista, olisipa virusta olemassa tai ei.

Nämä taistelevat muissakin kysymyksissä maailmanvaltiasta vastaan, sillä näkevät kaikkialla salaliittoa. Uskovat olevan ”isänmaallisia”, joita ei Nato tai EU kiinnosta, vaan ”oma kansa ja oikea totuus”.

Sellaisilla henkilöillä on separatistisia piirteitä, sekä sellaisia havaintoja, että läntinen yhteiskunta on heitä kokonaisuudessaan vastaan. Niimpä nämä kaikesta huolimatta löytävät itselle liittolaiseksi Vladimir Putinin ja tämän kolonatisoidut alueet. Jos jossakin on huijausta ja ylhäältä päin määräämistä, sekä kansan riistämistä – se on Venäjällä.

Länsimaista huijausta, sekä Natoa ja Yhdysvaltoja vastaan taistelevat Suomessa noin 100 000 ”isänmaallista koronarelistia” TokenTube alustalla, ”etsimällä totuutta” itsenäisesti ja kymmenet suomalaiset sotilaat Donetskissa. Donetsk on venäläisen maailman toimesta 2014 miehitetty alue Itä-Ukrainasta. Valloitettiin myös Lugansk ja Krimi samana vuonna.

Janus Putkonen, Johan Bäckmann, Petri Viljakainen ja muut suomalaiset ovat siirtyneet sotimaan Donetskin puolelle, ansaiten paljon rahaa, mitaleja ja itänaapurin kunnioitusta. Yllättäen merkittävämmät henkilöt, kuten Johan ja Janus ovat TokenTuben puolella myös ”koronarealisteja”. Tästä alkaakin suuri ristiriita.

Venäjän federaatio, sekä venäläinen maailma tunnustavat koronan ja taistelevat koronaa vastaan sen verran, mitä romutettu terveydenhuolto kykenee. Siellä pyritään rekisteröimään mahdollisimman vähän koronakuolemia, jotta kansa ei olisi niin suuressa paniikissa ja jotta voisi näyttää ulkoiselle maailmalle, että venäläinen terveydenhuolto on kilpailukykyinen.

”Koronarealistit” taas taistelevat koronan valhetta vastaan, sillä länsimaissa tilanne on hoidettu sen verran hyvin, että koronan olemassaolon voi vielä tyhmempikin ihminen kyseenalaistaa.

Näin ollen Venäjää palvelevat ”koronarealistit” tukevat koronatilastojen peittämistä tukemalla Donetskin valtiota, mutta samalla väittävät TokenTubessa, että länsimaissa koronatilastot peitetään tyhjästä.

+1
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija ja blogisti. Harrastan pöytätennistä ja juoksemista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu