Miksi salaliittoteoreetikot kannattavat diktatuureja?

On erikoista, miksi salaliittoteoreetikot Suomessa kannattavat diktatuureja, sillä Suomen puolella kyseiset tahot pyrkivät nimenomaan vähentämään korruptiota ja saada totuuden selville, vapautumalla mädätyksestä. Korruptoituneissa maissa, joissa taas on diktatuuria, on myös mädätystä ja korruptiota runsaasti. On todella hyvä, jos yrittää harjoittaa Suomessa korruptionvastaista työtä, mutta ei ole hyvä, jos katsoo sormien läpi muiden maiden korruption.

Miksi nämä katsovat sormien läpi näin suuret ongelmat muualla?

Se johtuu siitä, että nämä tahot ovat löytäneet diktaattorien kanssa yhteisen sävelen globalisteja vastaan. Esimerkiksi Orban, Putin tai Lukashenko ovat valmiita taistelemaan Natoa, Yhdusvaltoja ja EU:ta vastaan, joka on kyseisille salaliittoteoreetikoille hyväksi. Myös näiden diktaattorien isänmaallisuus heitä miellyttää. Ongelma on vain siinä, että näissä maissa, joissa on diktatuuri, on isänmaallisuus joka tapauksessa, olisipa poliittinen tilanne mikä tahansa. Esimerkiksi Venäjän, Valko-Venäjän ja Unkarin oppositio ovat kaikki isänmaallisia. Tämä pitää hahmottaa. Tämä oppositio ei ikinä lähtisi rakentamaan EU:n kanssa liittovaltiota tai harjoittamaan Suomen mallista maahanmuuttopolitiikkaa. Siksi diktaattorit on hyvä syrjäyttää, eikä niitä kannata kannattaa.

Suomessa on hyvä kannattaa isänmaallisia puolueita, kuten Perussuomalaisia, Kristillisiä tai Liike Nytiä. Näiden puolueiden isänmaallisuus ei tee niistä autoritaarisia tai korruptoituneita. Se on vain sattumaa, että entisen itäblokin maissa on isänmaallisuutta ja korruptiota rinnakkain. Isänmaallisuus ei ruoki korruptiota, mutta isänmaallisuudella voidaan pyrkiä oikeuttamaan korruptiota.

YouTube video liitteenä: https://www.youtube.com/watch?v=u6m46m8s3zg

0
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija ja blogisti. Jari Kilpisen vaalipäällikkö Helsingistä. Seuraa twitter tilini ja ota siellä yhteyttä.

Harrastan pöytätennistä ja juoksemista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu