Miten Suomi vastaa eurooppalaisiin kriiseihin?

Perussuomalaiset on puolue, joka kannattaa Suomen itsenäisyyttä ja Suomen itsemääräämisoikeutta. Puolue ei hyväksy itsenäisyyden luovuttamista missään muodossa, vaikka näin on jo tapahtunutkin. Suomi on osana Euroopan unionia ja Perussuomalaiset haluavat suomalaisena puolueena Suomen noudattavan yhteisiä pelisääntöjä EU:ssa. Yhteiset pelissäännöt ovat pelastus Suomelle epämukavassa ympäristössä. Perussuomalaiset haluavat esimerkiksi Suomen pitävän kiinni no-bailout periaatteesta, koska se turvaa Suomen varojen koskemattomuuden siltä varalta, jos joku on hoitanut talouttaan huonosti ja on vaatimassa itselleen tukirahoja, kuten Kreikka. Monet tahot kannattavat sääntöjen rikkomista, sekä no-bailout periaatteen rikkomista ideologisista syistä ja tavoitellakseen omaa etua.

Tällaisen periaatteen rikkominen tarkoittaa sopimusten murtamista ja samalla EU-jäsenmaiden välisen riippuvuuden kasvattamista. Se tarkoittaa käyttännössä sitä, että perussopimukset takaavat meille tavallisen ja vaarattoman riippuvuuden tason jäsenmaiden välille, mutta perussopimusten murtaminen murtaa myös tämän riippuvuuden tason. Perussuomalaiset eivät hyväksy muissakaan vastaavanlaisissa tilanteissa toimia kuvaamallani tavalla.

+2
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija | Somettaja | Sentristi | Demokratian ja äänestysoikeuden kannattaja | Autoritarismia ja korruptiota vastustava liberaali | Patriootti |

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu