Nuorten trendeistä radikalismiin ja satanismiin

Kun seuraa toisella silmällä ja kuuntelee toisella korvalla, mistä ihmiset puhuvat ja lopulta riitelevät, voi havaita sellaisen seikan, että molemmat vastakkaiset osapuolet radikalisoituvat. Tai itseasiassa se toinen puoli radikalisoituu niin paljon ja niin laajasti, että näyttää jälkeenpäin siltä, että toinenkin osapuoli, joka vastustaa nykyistä kehitystä radikalisoitui, sillä osapuolten ideologinen etäisyys kasvoi toisen radikalisoituessa.

Radikalisoituu kansainvälinen feministiliike. Ei kyseessä enää mikään naisoikeusliike ole, vaan kyseessä on muunnos. Samalla tavalla, kun koronasta tulee britti muunnos tai brasilia muunnos, muuttuu myös feministiliike eräänlaiseksi radikaalisoituneeksi järjestöksi.

 

Tällä hetkellä nuorten keskuudessa somessa, etenkin Instagramissa kaikki stooryt ja julkaisut ovat täynnä sisältöä liittyen naisten ahdisteluun ja raiskauksiin. Sisällössä selitetään miesryhmän olevan asiaan syyllinen ja että jokaista miestä tulisi varoa. Jos esimerkiksi mies kunnioittaa naispuoleisia henkilöitä, sitä riitä – eli mies on osa ongelmaa. Miehen täytyy vaikuttaa feministisesti ja puuttua muiden miesten väärinkäytöksiin, muuten hän on osa ongelmaa. Suomalaiset nuoret ovat hyvin fanaattisesti suhtautuneet ulkomaalaiseen trendiin, jolla on suurempi merkitys vähemmän kehittyneissä maissa, mutta ei Suomessa. #moraaliposeeuraus

Trendit ovat kärjistyneet niin radikaaleiksi, että vääräuskoiset cancellataan, eli niitä ei hyväksytä millään tavalla ja syyttömät leimataan osaksi ongelmaa. Myös osaksi ongelmaa leimataan useasti ne, jotka puhuvat ongelmasta, viitaten ongelman lietsomiseen nostamalla sen esille.

 

Tulisiko suomalaisen olla huolissaan modernifeministisestä näkökulmasta naisten oikeuksista?

Varmasti tulisi olla jonkin verran, mutta tulisi olla tässäkin kysymyksessä suhteellinen. Esimerkiksi modernifeministinen politiikka katsoo sormien läpi erilaisten ihmisryhmien eroja, pyrkien tasoittamaan kokonaisuutta siten, että työnsä hyvin hoitaneet ryhmät joutuvat kantamaan ylimääräistä vastuuta tasa-arvoisen tasoittamisen nimissä. Esimerkiksi edustaja Purra (ps.) on nostanut eduskunnassa tiedon siitä, että ulkomaalaisten ero raiskaustilastoissa on SEITSEMÄNTOISTAKERTAINEN! Varmasti osaamme itse päätellä, mistä ryhmistä tämä yliedustus johtuu, siten että minun ei tulisi näitä näin julkisesti blogissani mainita (en halua menettää henkeä tai saada tuomiota, kuten puheenjohtaja Halla-aho).

 

Feministiliike pyrkisi tasoittamaan kokonaisarvoa siten, että jokainen ryhmä tekisi samanvertaisen työn ongelman ratkaisemiseksi, katsomalla sormien läpi tiettyjen ryhmien ylivoimaista yliedustusta!

 

Kaltaiseni tahot ovat maltillisia, jotka pysyvät perinteisessä linjassa välittämättä radikaaleihin trendeihin, jotka ovat jopa nykyään satanistisia.

Seuraa twitter tilini: https://twitter.com/DmitrijTrubnik1/status/1373049995000168451?s=19

Tilaa YouTube kanavani (20.3.2021) video kanavalla aiheesta! https://m.youtube.com/c/DmitryTrubnikovYT/videos?

 

 

 

 

 

0
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija ja blogisti. Harrastan pöytätennistä ja juoksemista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu