Olen terrorismia ja kaikenlaista muuta rikollisuutta vastaan

Maahanmuutossa haitallinen maahanmuutto tuo mukanaan teorrorismim uhan kasvua. Jokin ihminen valtaenemmistöstä on aina jossain pahantahtoinen. Pelkästään haittamaahanmuuton torjuminen kokonaisuutena jo vähentää terrorismin uhkaa Suomessa. Perussuomalaiset haluavat integroida Suomeen tulleet maahanmuuttajat suomalaiseen yhteiskuntaan siten, että maahanmuuttajat sopeutuvat suomalaisiin käytäntöihin ja kulttuuriin. Perussuomalaiset eivät halua politiikkaa, jossa korostetaan fanaattisesti uskonnonvapautta silloinkin, kun kyseessä on jonkin uskonnon radikalisoituminen.Vaikka integrointipolitiikka on tärkeää lieveilmiöiden vähentämisessä, ei sillä voi torjua korkean tason ja motiivinomaista rikollisuutta. 

Moni taho korostaakin uskonnonvapautta, sekä suvaitsevaisuutta jotakin uskontoakin kohti, kun yrittää antaa vastinetta perusuomalaiselle politiikalle. Moni vetoaa uskonnonvapauteen, kun kritisoidaan jotakin uskontoa ihmisoikeuksien rikkomisesta ja suvaitsemattomuudesta, josta näiden tahojen pitäisikin olla huolissaan. Suomalainen feministiliike ja vastaavat liikkeet puolustavat maamme sisällä harraste tason tasa-arvoa ja uskonnonvapautta, mutta katsovat sormien läpi, jos sortaja on vaikkapa jonkun vieraan uskonnon edustaja  ja rikkoo hyvin jyrkästikin tasa-arvoa ja muita feministisiä arvoja. Sormien läpi katsominen johtuu pelosta ja haluttomuudesta tunnistaa ongelmia. Perussuomalaiset on vaarallisissakin kysymyksissä puolue, joka uskaltaa puuttua asiaan puhumalla siitä suoraan. Moni syyttää perussuomalaisia muukalaisvihasta tai jopa rasismista! Moni syyttää sen takia, sillä ihannoi monikulttuurisuuden ihannetta, eikä voi sietää kritiikkiä omaa ideologiaa kohti. Monet vain tulkitsevat perussuomalaisen politiikan vihanlietsonnaksi ja provosoinniksi, sillä Perussuomalaiset korostuvat kaikista muista puolueista näissä kysymyksissä niin paljon, että katsomatta asiaa tarkkaan voi siltä jopa tuntua. On hyvä kysyä muita puolueista verraten Perussuomalaisiin; miksi muut puolueet ja tahot antavat haittamaahanmuutolle periksi?

Perussuomalaiset todennäköisesti muuttaisivat lainsäädäntöä joustavammaksi ja antaisivat viranomaisille lisää työkaluja puuttua erilaisiin asioohin, jotka kasvattavat turvattomuuden uhkaa, sekä kansalaisille lisää mahdollisuuksia ilmoittaa kaikenlaisista väärinkäytöksistä viranomaisille. 

+1
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija | Somettaja | Sentristi | Demokratian ja äänestysoikeuden kannattaja | Autoritarismia ja korruptiota vastustava liberaali | Patriootti |

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu