Orpo harhaa Kokoomuksen jäsenistöä ja pettää jäsenistöä.

Orpo on todella huono johtaja. Tuomas Malinen ei laittaisi Orpoa johtamaan edes nakkikioskia. Orpon kannatus Kokoomuksen sisällä on vähän alle 15%. Häntä ei suurin osa kannata – niin ei kannata myöskään liittovaltiokehitystä ja elitismiä. Vaikka hän on oppositiossa, hän ei voi toimia riippumattomasti – hän ei ole vapautunut elitismin kahleista. Orpo on elitismin kahleissa, eikä häntä kiinnosta puolueen menestys.

1. Orpo ei asetu ehdolle kuntavaaleissa, eikä hänen eliitti myöskään asetu kuntavaaleissa ehdolle. Poikkeuksia on, kuten Lepomäki, mutta tämäkin lähti loppuvaiheessa väkisin. Hassua, Kokoomuksen jäsenistö kehuu johtoa ja Lepomäkeä, että lähti ehdolle ja kaikki kehuvat Orpoa kaikesta pahasta huolimatta. Perussuomalaisissa on päivän selvää, että kaikki asettuvat ehdolle yhteisen hyvän eteen. Eliittiä ei kunta-asiat kiinnosta.

2. Orpo on simuloinut Kokoomuksen sisällä hierarkiaa, jossa voisi mukama vaihtaa johtajan paremmaksi valitsemalla Orpon sijasta Orpon kaverin. Monet uskovat liittovaltiota ajavan Lepomäen olevan raktaisu nykyisiin ongelmiin sen perusteella, että tämä ei ole puheenjohtaja. Orpo ei jätä ratkaisua isänmaallisille tai rehellisille kokoomuslaisille, sillä ylläpitää nykyistä puolueen kurssia, jossa eliitti hallitsee ja ohjaa jäsenistöä siten, että ei ole minkäänlaista mahdollisuutta saada kunnollista vaihtoehtoa elitismiä ja korruptiota vastaan.

3. Orpo ja lähipiiri eivät auta äänien kanssa asettumalla ehdolle, eikä myöskään anna tukea tavallisille riviehdokkaille. Perussuomalaisissa kaikki asettuvat ehdolle ja lehtiä jäsenille annetaan jaettavaksi. Kokoomuksella ei edes ole lehteä, puhumattakaan siitä, että jotakin jaettaisiin ilmaseksi. On jokin “nykypäivä”, joka tulee kerran puolessa vuodessa, mutta tämä ei verrattavissa ole mihinkään. Orpo ei luo puolueelle linjaa, kunnollista imagoa, eikä lehteä, jossa voisi rohkeasti kertoa asioista.

4. Orpo loi tahallaan huonoimman mahdollisen kuntavaalidesignen Kokoomusta varten. Siihen saattoi mennä paljon rahaa, mutta se on susihuono. Siinä on valkoinen tausta, jonka päällä on musta teksti. Menkää katsomaan kuntavaalidesigneä – tämä on lehmänkauppa kaikille ehdokkaille, kepukin nauraa.

5. Orpo ei ole luonut kunnollista puoluetoimistoa, kuten Perussuomalaisilla, jossa voisi pitää ns “tuumaustunteja” ja kertoa ajankohtaisista asioista siten, että media seuraa.

Orpo on eliittiä, eikä häntä kiinnosta.

+7
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija ja blogisti. Harrastan pöytätennistä ja juoksemista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu