Paras lääke Kokoomukselle eliittiä vastaan on kannatuksen lasku – eliitti vie elvytyspaketin läpi!

Tämä on valitettavaa, mutta se näyttää olevan totta…

Kokoomuslaiset tulevat tekemään videoita, joissa kritisoivat hallitusta sen verran, mitä se ei loukkaa omaa eliittiä, kuten Orpon lähipiiriä. Esimerkiksi asiat, joihin Orpo ei voi vaikuttaa, ovat kritisoitavissa. Elvytyspaketti on jo kysymyksen alla ja paine kasvaa. Eduskunta tarvitsee 2/3 enemmistön elvytyspaketin hyväksymiseksi. Elvytyspaketti on haitallinen, sillä elvytyksen tehokkuus on heikko, mutta velvoite ja velkamekanismi merkittävä. Suurin osa Kokoomuksen kansanedustajista ei halua pakettia, mutta varmasti joutuu sen hyväksymään. Myöskään Kokoomuksen jäsenistön enemmistö ei halua pakettia.

Kokoomus on ollut alusta lähtien isänmaallinen puolue – koti, uskonto ja isänmaa. Vallan ja pääoman siirtäminen ei ole Kokoomukselle lähtökohtaisesti itseisarvo, ellei asiaan joku korruptoitunut ja vaikuttava taho puutu. Tällainen taho on puheenjohtaja, sekä puheenjohtajisto. Monet jäsenet uskovat fanaattisesti ”linjan muuttuvan”, vaikka puheenjohtajisto on samaa porukkaa. Lepomäki muutti mieltänsä eurooppalaisen kokouksen jälkeen ja alkoi kertomaan liittovaltioihanteesta. Sen sijaan väittäisin, että Sanna Marinin kohdalla kyse ei ole korruptiosta, vaan tavallisesta tyhmyydestä tai ideologiasta. Ei ole tarkkaan määritetty SDP:n tai hallituksen ohjelmassa elvytyspakettiin reagoimista, joten on vaikea arvioida. On kuitenkin se tieto, että hallituksella ja SDP:llä on hyvin globalistinen toiminta, jossa harjoitetaan suomalaisen rahan kanssakäyntiä ulkoisen maailman kanssa.  Kyseessä on poliittinen vaikuttaminen, jota ei voi syyttää lain rikkomisesta, mutta ei voi myöskään kiittää isänmaallisuudesta. Kyseessä on vain tapa toimia, josta jokainen ei pidä, mutta demokraattina sanon, että tämän hallituskauden, hallituksella on oikeus riistää suomalaista rahaa niin paljon, kuin sielu sietää.

Miksi Kokoomus on touhussa mukana? Kokoomus ei lähtenyt välikysymykseen pakettia vastaan Perussuomalaisten kanssa, mutta lähti hallituksen mukana siirtämään vaaleja Perussuomalaisia vastaan. Taas – eliitti ja mielivalta.

Voiko eliitin hajauttaa?

Teoriassa kaikki on aina mahdollista, mutta kaikella on myös oma aikansa. Jos Kokoomus haluaa hajauttaa oman eliitin, tulisi tämä äänestää pois jäsenvaalissa. Jos suurin osa jäsenistöstä kannattaa nykyistä yleistä kehitystä, jossa harjoitetaan tietoisesti globalismia ja väitetään Lepomäen tai muun Orpon sisäpiiriin kuuluvan muuttavan linjaa tulevaisuudessa, tulisi isänmaallisten jäsenten tarttua rajumpiin toimenpiteisiin. Lääkkeeksi suosittelen Orpon hyödyntävän designen käyttöä ja lisää eurooppalaisia vierailuja, sekä kansalle hyödyttömiä hankkeita. Tarkoitan Kokoomuksen kuntavaalidesigneä, joka on valkoinen, minimoidakseen tahallisesti kannatusta (tästä myöhemmin blogia) ja eurooppalaisista kokouksista, joissa on vaikuttavia tahoja. Globalistinen politiikka vie kohti häviötä, eikä Kokoomus voi olla suuri puolue, jos se kuuluu globalistiseen kuplaan, jossa on jo hyvin monta puoluetta. Eihän Kokoomus ole tarpeeksi uskottava Vihreiden äänestäjille vihreissä arvoissa, eikä demareille kelvollinen talouspolitiikkansa takia. Kokoomuksella on kuitenkin mahdollisuus mennä kohti kansallismielistä politiikkaa siten, että puoluetta ei leimata rasistiseksi puolueeksi, kuten Perussuomalaisia leimataan. Uskon reilun yli 35% suomalaisista olevan kansallismielisiä, joten Perussuomalaisille on vielä annettavaa jonkin verran.

Johtopäätös: Mitä enemmän Orpo saa laskettua puolueen kannatusta, sitä enemmän jäsenistö alkaa myös tulkitsemaan Orpon sisäpiirin samalaiseksi, sillä sisäpiirillä on joka tapauksessa jonkinlainen julkinen sidos puheenjohtajaan. Muutos ei lähde kansallismielisistä kokoomuslaisista, vaan muutos lähtee Kokoomuksen punavihreästä siivestä, jonka täytyy herätä. Jos punavihreät ymmärtävät, ettei ole kannattava olla punavihreä Kokoomuksessa, heidän painoarvo laskee puolueessa. Osa lähtee pois ja osa muuttuu isänmaallisiksi. 

Videoni aiheesta liitteenä: https://www.youtube.com/watch?v=fHdOaG7nj1s

 

 

 

+2
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija ja blogisti. Harrastan pöytätennistä ja juoksemista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu