Perussuomalaiset ei ole ilmastodenialistinen puolue lainkaan.

Vaikka Perussuomalaiset puhuvatkin hyvin useasti kunnianhimoisesta ilmastopolitiikasta ja kansallisesta edusta, eivät Perussuomalaiset noudata periaatetta typerän täysvaltaisesti. Nimittäin puolue ei kannata kuntien hankinnoissa käyttämään kaukaista tuotantoa, vaikka se olisi Suomelle halvempi ja edullisempi, täten vaihtoehto olisi kansallismielisempi, sillä puolueen mielestä on pyrittävä asian suhteen protektionismiin ja hiilineutraalisuuteen. Jos kaukaa suorittaa pitkiä rahtikuljetuksia Suomeen, syntyy väistämättä suuria päästöjä. Tämä todistaa sen, että Perussuomalaiset ei ole ilmastodenialistinen puolue, vaan päinvastoin ilmastonmuutoksesta välittävä puolue, jolla on vain erilaiset keinot kriisiin vastaamisessa, kuin muilla Suomen eduskuntapuolueilla.

Marinin hallitus on asettanut teollisuuden sähköveora EU:n minimitasolle – tämä tavoite on ollut ennen päätöstä Perussuomalaisten talouspoliittisessa ohjelmassa. Energiapolitiikassa Perussuomalaiset kanattavat perinteisten enrgiamuotojen säilyttämistä omavaraisuuden takaamiseksi. Esimerkiksi turvetuotannosta ja kivihiilestä ei tulisi luopua puolueen mielestä etuajassa, vaan siirtymä on tehtävä realistisesti ja hitaasti siten, ettei kukaan kärsi.

0
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija | Somettaja | Sentristi | Demokratian ja äänestysoikeuden kannattaja | Autoritarismia ja korruptiota vastustava liberaali | Patriootti |

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu