Perussuomalaiset eivät investoi tarpeeksi tehokkaasti.

Perussuomalaiset ovat valmiita harjoittamaan myös heikossa taloudellisessa tilanteessa finanssipoliittista elvytystä, jonka tarkoituksena on kasvattaa taloutta rahastamisen avulla. Perussuomalaiseen investointiin sijoitetaan alussa raha, jonka jälkeen investointi tuottaa pitkällä aikavälillä tuottoa ja hyvinvointia ja luo paremman elinympäristön yritysten investoinneille ja tavallisille asukkaille. Perussuomalaiset eivät suoranaisesti halua investoida sellaisiin kohteisiin, joiden tarkoituksena on tuottaa lisää rahaa valtiolle, vaan sellaisiin kohteisiin, jotka tuottavat osin lisää rahaa julkiselle talodelle, että palvelevat tavallisia ihmisiä. Tässä korostuu puolueen keskustalaisuus eli sentrismi. Perussuomalaiset haluavat investoida julkisten rakennusten korjaamiseen, koulutukseen, sekä liikenneväyliin. Perussuomalaisten painopiste talouskasvun luonnissa on palkansaajan sivukulujen ja muiden taloutta elvyttävien verojen laskussa, eikä investoinneissa.

Perussuomalaisilla on melko selkeä erottelu sosiaalipoliittisen ja talouspoliittisen elvytyksen välillä. Erillisten julkisen sektorin investoinneilla parannetaan ihmisille tärkeitä asioita, jotka turvaavat kaikin puolin hyvän ympäristön, sekä verojen alennuksilla ja palkan sivukulujen laskulla talouskasvua. Perussuomalaisten investoinnit julkisen sektorin puolelta vahvistavat myös jonkin verran taloutta pitkällä aikavälillä, kuten on tässä teoksessa jo todettu. Mielestäni Perussuomalaiset voisivat julkisen sektorin voimin pyrkiä rakentamaan myös pelkästään taloutta kasvattavia investointeja, kuten tehtaita. Mielipiteeni on tämän asian suhteen vasemmistolaisempi, kuin perussuomalainen linjaus.

+2
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija | Somettaja | Sentristi | Demokratian ja äänestysoikeuden kannattaja | Autoritarismia ja korruptiota vastustava liberaali | Patriootti |

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu