Perussuomalaiset huolissaan: EU hylännyt perinteiset arvot

Perussuomalaiset on puolue, joka suhtautuu kriittisesti Euroopan unioniin ja sen kasvaviin integraatiopyrkimyksiin. Perussuomalaiset suhtautuvat kriittisesti nykyiseen kehitykseen, jossa suomalaisen kansallisvaltion päätösvalta siirtyy ulkoiseen keskukseen – Brysseliin.  Perussuomalaisen politiikan lähtökohtana toimii suomalaisen kansanvallan, kulttuurin ja elämäntavan puolustaminen.

Puolueen tarkoituksena on irtisanoutua suomalaista demokratiaa halventavasta Brysselin sananeulasta. Brysselissä päätetään monista suomalaisten asioista siten, että suomalaiset eivät voi asiaan vaikuttaa. Brysselissä vaikutetaan suurin harppauksin Suomen taloudenpitoon ja muussa merkittävässä poliittisessa päätöksenteossa. Perussuomalaiset ovat suurta eurooppalaista byrokratiaa vastaan ja Perussuomalaiset ovat hyvin huolissaan EU:n kehityssuunnasta.

Sellaisesta kehityssuunnasta, jossa jäsenmaiden välinen riippuvuus kasvaa ja asenteet lähenevät kohti liittovaltiopyrkimystä. Perussuomalaisten mielestä EU on epäonnistunut omien perinteisien arvojen säilyttämisessä ja tällä hetkellä EU on unohtanut oman lähtökohdan – eurooppalaisuuden. Perussuomalaisten mielestä nykyinen EU ei myöskään tiedusta omaa ainutlaatuisuuttaan, eikä omaa eurooppalaista sivilisaatiotaan.

0
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija | Somettaja | Sentristi | Demokratian ja äänestysoikeuden kannattaja | Autoritarismia ja korruptiota vastustava liberaali | Patriootti |

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu