Perussuomalaiset = kaikki muut puolueet ennen.

Tähän en itse halunnut uskoa todella pitkään aikaan, sillä se ei vain yksiselitteisesti mahtunut tajuntaani. Olen seurannut todella pitkään Venäjän ja Ukrainan politiikkaa – siellä tilanne paljon yksinkertaisempi. Siellä kaikki ajattelevat, kuin Perussuomalaiset, tämä koskee myös Unkaria ja Puolaa. Ajattelin, että sellainen “järkiajattelu” on kaikkialla samalaista kaikissa maissa ja puolueissa. Osallistuin demareiden toimintaan 3kk ja Kokoomuksen toimintaan 4kk. Kyllä sitä ymmärsi sitten mistä on kyse, kun puhutaan globalisaatiosta ja intersektionaalisesta feminismistä. Kammottavaa – SDP:ssä nuorisojärjestö on jokin ääriliike, joka muistuttaa Vihreitä ja Kokoomuksessa sama tilanne lievemmin. Pseudofeministinen yhteistyö ulottuu siis jopa Kokoomukseenkin asti. Miettikää puolue, joka on kodin, uskonnon ja isänmaan puolella muuttuu jyrkkäglobalistiseksi, omaksuen Ohisalon ajamia intersektionaalsien feminismin piirteitä. Uskon, että jokainen globalistisessa tai utopistisessa liikkeessä oleva voi kääntyä minun tapaan järjen puolelle, jos alkaa säännöllisesti ja monipuoleisesti seuraamaan poliittista vastakkainasettelua, lähtemällä kuplasta pois. Hyvin harhaanjohtava asia on myös se, että puoluekannatuksen ja edustuksellisen demokratian säännön mukaan suurimman osan suomalaisista tulisi olla globalisteja – Hallitus + Kokoomus. Muut olisivat reilussa vähemmistössä – Perussuomalaiset + Kristilliset + liikemies.

Perussuomalaiset (voimme ajatella myös samanaikaisesti kd+liik) onkin sentristinen vaihtoehto, joka kokoaa muista vanhoista puolueista kansallismielisesti ja patrioottisesti ajattelevat yhteen. Ihmiset valuvat massiivisesti muista puolueista Perussuomalaisiin. Tämä on hyvin erikoista, sillä se tarkoittaa sitä, että kaikki tekevät väärin ja persut oikein. Mutta se onkin nykypäivän realismia. Muut puolueet olivat ennen samalaisia, kuin Perussuomalaiset tällä hetkellä. Muut tulevat globalistiseiksi ja PS säilyttää asemansa, jonka myötä Perussuomalaisia sanotaan konservatiiveiksi. Ovat he ainakin konservatiiveja globalistiliikkujiin nähden.

Miksi Perussuomalaisilla ei ole 51% kannatusta, jos varmasti näin suuri osa äänestäjistä kannattaa itsenäisyyttä ja kansallismielisyyttä, eikö sen pitäisi olla näin?

Se johtuu siitä, että monia kansallismielisesti ajatteleva äänestää tahtoaan vastaan vanhoja puolueita omien ennakkoluulojensa takia. Moni ei myöskään tiedusta, että puolue, jota hän on pitkään äänestänyt, onkin muuttunut täysin erilaiseksi. PS on maltillinen puolue, vaikka sitä äärioikeistoksikin kutsutaan. Kyseessä on muiden radikalisaatio, jonka jälkeen samalla paikalla seisonut PS näyttää kaukaiselta ja radikaalilta heidän silmissä.

YouTube video liitteenä: https://www.youtube.com/watch?v=tLcjuAKLURo

+3
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija ja blogisti. Harrastan pöytätennistä ja juoksemista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu