Perussuomalaiset on liberaali puolue, joka kannattaa sananvapautta. Siksi olen liberaali autoritäärin sijasta!

Perussuomalaiset on puolue, joka ei hyväksy minkäänlaista mielipidesensuuria tai keskustelun heljentämistä erilaisilla syytöksillä. Erilaiset tahot ovat yrittäneet hiljentää keskustelua itselle mieluisalla tavalla, vihapuhe- ja maalittamissyytöksillä. Keskustelukulttuuri on mennyt sellaiseen autoritääriseen suuntaan, jossa eriävien mielipiteiden edustajia leimataan ja maalitetaan.

Maahanmuuttokriittistä saatetaan leimata rasistiksi tai ihmisvihaajaksi, kun taas hallituksen henkilöstöä tai virkamiesten pätevyyttä kyseenalaistavaa salaliittoteoreetikoksi. Repivän ja rikkovan keskustelukulttuurin lisäksi hallinto on alkanut häiritsemään tavallisia kansalaisia vihapuhelainsäädännöllä – totuudenmukaisesta puheesta voi tuomionkin ansaita. Perussuomalaiset on puolue, joka puolustaa vahvasti loukkaamatonta oikeutta sananvapauteen siten, että huomion painopiste siirretään sananvapauden rajoittamisesta sananvapauden laajentamiseen ja kehittämiseen. Perussuomalaiset on kansallismielinen puolue, joka haluaa vahvistaa suomalaisuudesta ylpeää ajattelumallia ja historiallisesta taustasta kumpuavaa kulttuuria.

Puolue arvostaa suomalaista identiteettiä ja suomalaisuutta. Puolue uskaltaa olla rohkeasti ylpeä omasta maasta ja sen perinteistä. Perussuomalainen puolue kannattaa kansallista valtionlippua ja muita kansallisia tunnuksia. Puolue ei kannata kansallisten tunnusten ja lipun korvaamista ulkomaalta tulleilla sellaisilla. Esimerkiksi siniristilippua ei voida korvata sateenkaarilipulla tai Euroopan unionin lipulla. Tällä hetkellä ulkomailta tulleet trendit ovat niin voimakkaita, että poliittisessa keskustelussa pohditaan, tulisiko kunnan liputtaa sateenkaarilippuja kuntalaisten rahoilla. Tällä hetkellä vallitsee myös voimakas liittovaltiokehitys, joka saattaa johtaa osittain siniristilipun korvaamista Euroopan unionin lipulla. Perussuomalaiset haluaa väestön sekoittumisen olosuhteissakin säilyttää suomalaisen kulttuurin alkuperäisenä. Perussuomalaisten mielestä tulijoiden täytyy sopeutua vastaanottavaan yhteiskuntaan, omaksumalla suomalaiset periaatteet täysmääräisesti. Perussuomalaiset on sitoutunut taistelemaan alkuperäisten joulujuhlien, kirkkojen ja suvivirsien säilyttämisen puolesta. Tälläkin hetkellä monista kouluista on joulujuhla sensuroitu, sillä tietyt vieraita uskontoja edustavat tahot eivät tahdo hyväksyä suomalaisia perinteitä. Suomalainen kulttuuri ja identiteetti eivät voi hävitä maailman väestön sekoittumisen takia. Perussuomalaiset haluavat kulttuurin perustuvan historialliseen taustaan siten, että suomalaista historiaa ei unohdettaisi.

 

0
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija | Somettaja | Sentristi | Demokratian ja äänestysoikeuden kannattaja | Autoritarismia ja korruptiota vastustava liberaali | Patriootti |

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu