Perussuomalaiset on maahanmuuttajille hyödyllisin puolue.

Sebastian Tynkkynen: ”Maahanmuuttajatkin alkavat kallistumaan kohti Suomen suosituinta puoluetta”

On hyvä muistaa, että suurin osa maahanmuuttajista ovat Suomelle hyödyllisiä maahanmuuttajia, sillä muuten nämä olisivat suomalaisia kymmenkertaisesti rikollisempia tai työttömämpiä. Maahanmuuttajat ovat suomalaisia yleensä 2 tai 3 kertaa työttömämpiä, tukiriippuvaisempia ja rikollisempia. Tästä ei ketään voi konkreettisesti syyttää, vaan se on olennaista, kun kyseessä on maailman ongelmallisimman väen tuonti hyvinvointivaltioon. Väki on maailman ongelmallisinta, sillä tavoitteena onkin auttaa hädänalaisimpia. Kuitenkin siis asiasta huolimatta suurin osa ovat Suomelle hyödyllistä maahanmuuttoa. Yksinkertaisesti ajattelisin kokonaisuutena 10-15% maahanmuuttajista olevan Suomelle suoranaisesti haitallisia.

Mitä ajattelee suurin osa maahanmuuttajista, joka ei kuulu haitalliseen joukkoon?

Yksinkertaisesti heitä ärsyttää. Heitä ärsyttää oman maineen paheneminen haitallisten takia, sekä taloudellinen epäoikeudenmukaisuus. Esimerkiksi integroitunut, sekä työtä tekevä maahanmuuttaja saattaa elää samalaisissa olosuhteissa, kuin rikollinen tukien varassa elävä maahanmuuttaja.

Työllä toimeen tulevat maahanmuuttajat haluavat kannattaa Perussuomalaisia, sillä nämä saavat enemmän irti omasta työstä. Heistä tulee täysmääräisiä yhteiskunnan jäseniä, jotka haluavat kevyempää veropolitiikkaa ja toimivampaa yhteiskuntaa. He eivät myöskään halua integroitua ahertamalla siten, että sitä olisi voinut olla tekemättä, pysyäkseen samassa asemassa.

Video aiheesta liitteenä: https://www.youtube.com/watch?v=37b2JDYHXcE

+2
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija | Somettaja | Sentristi | Demokratian ja äänestysoikeuden kannattaja | Autoritarismia ja korruptiota vastustava liberaali | Patriootti |

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu