Perussuomalaiset ovat asettaneet tavoitteeksi laskea keskituloisten verotusta.

Suomalaisten etuja on palveltava ja tarkoituksena on tyydyttää mahdollisimman suurta osaa väestöstä. Mahdollisimman suuren osan väestöstä voi tyydyttää rehellisyydellä, sekä ratkaisuilla, jotka hydyttävät todellisuudessa kaikkia. Kun pyrkii poliittisilla ratkaisuilla parantamaan monen ihmisen elämää, saa samalla myös monen ihmisen hyvin tyytyväiseksi. Kun yksi puolue tekee raktaisuillaan suuren väestönosan tyytyväiseksi, saa puolue myös tältä väestönosalta runsaasti kannatusta ja ääniä vaaleissa. Perussuomalainen sentristinen ansiotuloverotusratkaisu palvelee Suomessa hyvin suurta osaa työssäkäyvistä veronmaksajista – keskipalkkaisia.

Perussuomalaisten tavoitteena on laskea keskituloisten verotusta puolueen mielestä oikeudenmukaisempaan suuntaan ja tehdä progressiossa keskituloisten veortuksesta alhaisempi suhteessa muihin tulotasoihin. Tämä johtuu siitä, että Perussuomalaiset näkevät keskituloisten tilanteen epäoikeudenmukaisena. Perussuomalaiset näkevät tilanteen muuttamisen positiivisena reaktiona kansantalouteen. Ostovoima kasvaa ja työtä on kannattavampi vastaanottaa keskimäärin. Ydinajatuksena on laskea veortusta työssäkäyviltä ihmisiltä tai toisin sanoen “tavallisilta ihmisiltä”. Esimerkiksi matalaa pientuloisten verotusta on turha laskea entisestään, kun lopputulos on sama ja kaikista suurimpia tuloja tienaavilta veorotuksen laskeminen ei hyödytä paljoa ostovoimaa. Siksi Perussuomalaiset löysivät sentristisen raktaisun laskea työn verotusta keskituloisilta. Puolue uskoo tällaien ratkaisun täydentävän budjettia pitkällä aikavälillä, sillä puolue uskoo nykyisissä olosuhteissa tilanteen olevan ylivoimaisen hyödyllinen keskituloisille työssäkäyville veronmaksajille.

0
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija | Somettaja | Sentristi | Demokratian ja äänestysoikeuden kannattaja | Autoritarismia ja korruptiota vastustava liberaali | Patriootti |

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu