Perussuomalaisilla on kaikista eduskuntapuolueista tiukin maahanmuttopolitiikka.

Perussuomalaisilla on kaikista eduskuntapuolueista tiukin maahanmuttopolitiikka. Perussuomalaisten maahanmuuttopolitiikka on vastakohta muiden puolueiden maahanmuuttopolitiikalle. Perussuomalaiset uskovat vahvasti siihen, että haitallisen maahanmuuton aiheuttamiin taloudellisiin, sosiaalisiin, kultuurisiin ja turvallisuuteen liitttyviin ongelmiin voidaan vaikuttaa maahanmuuttopolitiikalla. Perussuomalaiset näkevät turvapaikkapolitiikassa ongelmana Suomen hallituksen liberaalin turvapaikkapolitiikan, Suomen vahvat vetotekijät haitalliseen maahanmuuttoon ja sen, että Suomi täytti epäonnistuneen EU:n taakanjakohankkeen.

Suomi oli yksi harvoista jäsenmaista, joka täytti tämän, sillä EU:n taakanjakohanke on jäsenmaille selvästi haitaksi. EU:n taakanjakohanke jyvitti Suomelle turvapaikanhakijakiintiön. Suomesta hakee keskimäärin turvapaikkaa enemmän ihmisiä 2015 pakolaisvyöryn jälkeen, kuin ennen tätä pakolaisvyöryä. Perussuomalaiset näkevät myös ongelmana sen, että Euroopan siirtolaisuuden vastaanottaminen ei edesauta lähtömaan ongelmia millään tavalla, vaan pahentaa niitä.

Perussuomalaiset näkevät myös ongelmallisena sen, että Suomella oli vuoteen 2016 asti yksi Euroopan korkeimpia turvapaikkahakemusten hyväksymisasteita. Perussuomalaiset ovat huolissaan todella nopeasta väestönsekoittumisesta Suomessa. Väestönsekoittuminen on kiihtynyt merkittävästi, jos vertaa vaikkapa 1990-lukuun. Esimerkiksi 1990-luvulla saattoi ulkomailla syntyndeiden asukkaiden osuus Suomessa lisääntyä muutamalla tuhannella vuodessa, kun taas tällä hetkellä se on keskimäärin yli 20 000 ihmistä vuodessa! Hankala väestönkehittyminen on etenkin suurissa kaupungeissa.

+3
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija | Somettaja | Sentristi | Demokratian ja äänestysoikeuden kannattaja | Autoritarismia ja korruptiota vastustava liberaali | Patriootti |

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu