Perussuomalaisille ideologinen kasvatus ei käy! Autoritarismia vastaan.

Perussuomalaiset vastustavat varhaiskasvatuksessa ja kouluissa ideologista kasvatusta ja opetusta, sekä monikulttuurisuuden propagandaa, joka perustuu myös tietynlaiseen ideologiaan.

Suomessa todella moni ihminen ei halua puuttua ideologisen kasvatuksen ongelmiin, vaikka se vaikuttaa suoranaisesti lasten ajatteluun, käyttäytymiseen, äänestämieen ja lopulta koko Suomen tulevaisuuteen. Ideologinen kasvatus on selvä uhka demokratialle, jota ei pitäisi reilussa ja tasa-arvoisessa yhteiskunnassa olla. Moni suomalainen ei usko ideologiseen kasvatukseen sen jälkeen, kun häntä on kasvatettu ideologisesti, kun taas moni ei tunnusta ideologista kasvatusta ongelmana. Moni saattaa ajatella ideologisen kasvatuksen olevan tervettä, käyttäen sellaista ajattelutapaa, jossa demokraattisilla vaaleilla valittu vallanpitäjä saa kasvattaa nuorta väestöä haluamallaan tavalla. Sellaiselta ajattelijalta olisi hyvä kysyä, miten vallanpitäjä voi olla demokraattisesti valittu, jos äänestystulokseen on vaikuttanut ideologinen propaganda? Ideologista kasvatusta saatetaan perustella myös siten, että osa siitä perustuu tieteeseen ja maailmanlaajuihin ongelmiin. Kasvatus kuitenkin säilyy ideologisena, olispa kasvatuksen tarkoitus kuinka hyvä tahansa.

Esimerkiksi jatkuva yksipuolinen ilmastoahdistuksen lietsominen oppilaiden kesken kouluissa aiheuttaa sellaisen tilanteen, jossa oppilaat ajattelevat ongelman korjautuvan äänestämällä ilmastoposeerausta harjoittavia puolueita. Moni saattaa äänestää sellaista puoluetta puolueellisen opetuksen jälkeen, vaikka normaaleissa olosuhteissa ilman puolueellista opetusta tämä henkilö äänestäisi muuta puoluetta. Monikulttuurisuuden puolestaopettaminen ei vastaa muuta, kuin hallitsevien puolueiden ideologista linjaa. Perussuomalaiset vastustavat monikulttuurisuutta ja toimenpiteitä, joista aiheutuu monikulttuurisuuden lieveilmiöitä. Perussuomalaiset tuovat asiasta monipuolista faktaan perustuvaa tietoa esille. Sellaista monipuolista faktaan perustuvaa tietoa, jonka yksityiskohtia ei kummallisista syistä opeteta suomalaisissa kouluissa. 

+1
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija ja blogisti. Jari Kilpisen vaalipäällikkö Helsingistä. Seuraa twitter tilini ja ota siellä yhteyttä.

Harrastan pöytätennistä ja juoksemista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu