Punavihreä ylikomisario vihjailee, että islamin, monikulttuurisuuden ja maahanmuuton vastustaminen olisi rikollista toimintaa.

Punavihreä ylikomisario Jari Taponen vihjailee ja uhkailee oppositiota. Punavihreä ylikomisario vihjailee, että islamin, monikulttuurisuuden ja maahanmuuton vastustaminen olisi rikollista toimintaa. #poliisi

”Esimerkiksi Pohjoismaisen vastarintaliikkeen ja sen johdannaisten mielenosoituksissa on ollut kyse valkoisen ylivallan edistämisestä ja monikulttuurisuuden, islamin, maahanmuuton ja seksuaalivähemmistöjen vastustamisesta. Tässä kontekstissa natsilipin heiluttelu tulee arvioida rikoslain pykälän ”kiihottaminen kansanryhmää vastaan” valossa ja tarvittaessa ryhdyttävä toimenpiteisiin rikollisen teon jatkumisen estämiseksi ja rikosvastuun toteutumiseksi.”

Poliisi myönsi käytännössä, että maahanmuuton, islamin ja monikulttuurisuuden vastustaminen olisi laitonta. Hän luokitteli tietyt poliittiset suuntaukset läpi, jotka olisivat tietyissä olosuhteissa kiellettyjä. Miten näin voi virkamies lakia tulkita? Siten, että hänelle on annettu siihen tarvittavat työkalut. Hänelle on nimittäin annettu riittävät työkalut autoritarismin harjoittamiseksi. Tämä työkalu on nimeltä ”kansan ryhmää vastaan kiihottaminen”. Rikoslaki 11 luku 10 pykälä. Tästä olenkin viikko sitten tätä ennen kirjoittanutkin viestiä sisäministeri Ohisalolle ja hänen avustajalleen. Viestiin en saanut vastausta, mutta nyt tiedän, että kirjoittamani viesti on entistä akuutimpi ja tärkeämpi!

+13
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija | Somettaja | Sentristi | Demokratian ja äänestysoikeuden kannattaja | Autoritarismia ja korruptiota vastustava liberaali | Patriootti |

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu