Suomalainen työntekijä kärsii liiaallisesta työperäisestä maahanmuutosta

Ulkomaalainen halpatyövoima heikentää keskimäärin työehtoja, lisää työttömyyttä ja heikentää loppupelissä julkista taloutta. Tämä koskee erityisesti sellaista halpatyövoimaa, jota on hallituksen toimesta ikään kuin väkisin tuotu. Se ei ole korkeaa osaamista EU:sta, eikä edes muualta. Se on vain halpatyövoimaa muualta. Kun rajat avataan täysin kaikenlaiselle halpatyövoimalle, yrittäjät voivat palkata niin alhaisella palkkatasolla ihmisiä, kuin haluavat. Tämä on kylmää kyytiä suomalaiselle työssäkäyvälle rivikansalaiselle. Ammattijärjestöt ja ”työväenpuolueet” kannattavat tällaista kehitystä. Se kertoo siitä, että heidän oma etu on työntekijän edun etusijalla. Tämä on valitettavaa ja se kertoo siitä, että työntekijöiden puolustajat ovat muuttuneet osittain työntekijöiden vastustajiksi.

Loppupelissä siis työpaikkoja viedään ja palkkoja poljetaan. Lopuksi suomalaiset eivät pääse töihin, kun työt ovat jo täytetty ja tämä joutuu kouluttautumaan hyvin korkealle asiantuntijatasolle, johon ei ole houkutteleva mennä. Tämä paikka on siis vapaa, sillä ulkomailta ei saada korkean osaajien maahanmuuttajia houkuteltua sellaisille paikoille. Ei sen suomalaisenkaan ole houkutteleva sinne mennä korkean verotuksen ja alhaisen kilpailukyvyn olosuhteissa. Hän vain joutuu korkeakouluttamaan itsensä, jotta voisi elättää itseään. Täysin väärä politiikka.

Ei saa siirtää yhteiskuntaa typeräksi palveluyhteiskunnaksi, eikä näitä jäljelle jääneitä työpaikkoja täytttää halpatyövoimalla, lyhyen aikavälin ongelman takia. Tulisi tehdä lisää työpaikkoja suomalaisille ja olla päästämättä halpatyövoimaa ulkomailta täyttämään sitä, ennen kuin suomalaiset pääsevät edes tietämään uusista mahdollisuuksista.

Tilaa YouTube kanava Dmitry Trubnikov: youtube.com/DmitryTrubnikovYT
Seuraa Twitter tilini Dmitry Trubnikov: twitter.com/trubnikov_ps

0
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija ja blogisti. Jari Kilpisen vaalipäällikkö Helsingistä. Seuraa twitter tilini ja ota siellä yhteyttä.

Harrastan pöytätennistä ja juoksemista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu