Suomen ei tarvitse ottaa lisätehtäväkseen maailman pelastamista

Suomi hakee itselle lisää maahanmuuton kustannuksia, etsimällä itselle lisätehtäviä maailman pelastamiseksi. Suomella on käytössä pakolaiskiintiö, joka on täysin vapaaehtoinen ja keksitty kohde.

Pakolaiskiintiön avulla Suomi ottaa pakolaisleiriltä noin tuhat ihmistä vuodessa. Pakolaisleireiltä pyritään ottamaan mahdollisimman hädänalaisimpia henkilöitä, jotka eivät osaa kieltä tai eivät ole koulutettuja. Tällaiset ryhmät on hyvin vaikea työllistää sellaisissa olosuhteissa, joissa on työnantajapulaa, kuten Suomessa onkin. Perussuomalaiset vastustavat pakolaiskiintiötä. Perussuomalaisten mielestä ei ole kannattavaa kuljettaa suomalaiseen hyvinvointivaltioon ihmisiä elätettäväksi loppuelämäksi, jotta nämä saataisiin pelastettua kurjista oloista. Perussuomalaiset lähtevät kustannustehokkaasta ja inhimillisestä paikan päällä auttamisesta. Suomi on yksi harvoista maista, joka ottaa pakolaiskiintiöllä uusia ihmisiä maahan.

Perussuomalaisten mielestä ei kannata ottaa ulkomailta lisää humanitaarista maahanmuuttoa, jos rajojen yli sitä tulee muutenkin enemmän, mitä kantokyky kestää. Perussuomalaiset näkevät pakolaiskiintiön nostamisen olevan pelkästään muiden puolueiden inhimillisyyden moraaliposeerauksena, sillä pakolaiskiintiö ei todellisuudessa ratkaise minkäänlaisia ongelmia, vaan pelkästään luo niitä vastaanottavalle yhteiskunnalle.

 

+5
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija | Somettaja | Sentristi | Demokratian ja äänestysoikeuden kannattaja | Autoritarismia ja korruptiota vastustava liberaali | Patriootti |

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu