Suomessa pitäisi olla jokin mafia, sillä palkat eivät ole nousseet 20 vuoteen!

Tämä ei ole salaliittoteoria, vaan puhdas analyysi tapahtuvan perusteella. Olen miettinyt kokoonaisuutta paljon ja myös kuullut kokonaisuudesta paljon. Suomi on maa, joka on muuttumassa pikku hiljaa kehitysmaaksi. Se johtuu siitä, että kehitysmaista otetaan nopealla tahdilla väestöä Suomeen ja tämän myötä todella moni suomalainen onkin jo juuriltaan kehitysmaasta. Etnisellä alkuperällä ei ole merkitystä tai sillä on hyvin vähän merkitystä, joten negatiiviset kohokohdat näkyisivät vain epäonnistuneissa kasvatustapauksissa.

Tämän maahanmuutto-osion lisäksi finanssipoliittinen tilanne alkaa myös muistuttamaan kehitysmaata. Suomi elää velaksi ja käyttää rahaa enemmän, mitä sillä on varaa käyttää. Esimerkiksi kun Vantaalle ostetaan ratikkaa 2mrd alijäämän jälkeen, kyse on siitä, että talouskasvu ja budjetin täyttö ei tullut, mutta käyttäytyminen, joka tulee yleensä budjetin täytettyä (tuhlaaminen) tulee, vaikka budjetti ei siis edes täyttynyt!! Olisin ymmärtänyt, jos näissä tapauksissa ostettaisiin velaksi joitakin tehtaita tai voimalaitoksia, jotka tuottavat tulevaisuudessa, sekä maksavat itsensä takaisin, mutta nautintoa ja iloa tekevät hankkeet eivät todellisuudessa talouspoliittista tilannetta korjaa.

Suomessa ei kasva talous, koska ei ole kilpailukykyä. Kilpailukykyä ei ole, sillä kaikenlaisten verokeksintöjen myötä Suomessa eläminen on tullut kalliiksi. Suomi ei ole korkean osaajan näkökulmasta houkutteleva paikka asua. Kun ei kasva talous, ei myöskään tavallisen ihmisenkään näkökulmasta Suomessa ole hyvä olla. Ei ole varaa kustantaa mitään. Kyse on heikosta kilpailukyvystä.

Suomessa on nyt sellainen tilanne, että meillä on 200 000 ihmistä, jotka täydentävät palkkaansa erilaisilla tuilla, sillä palkkataso on jäänyt pieneksi, eivätkä palkat ole 20 vuoteen kasvaneet. Samanaikaisesti 300 000 työtöntä ihmistä. Kaikki menee kohtalaisen huonosti, vaikka onkin tulossa jonkinlainen talouskasvu tuhoavan taantuman jälkeen. Ei tämä ole mikään paikallisten poliitikkojen menestys. Meille tarjotaan vastineeksi talouskasvun, elinkustannusten laskun tai palkantason korotuksen sijaan lisää työperäistä maahanmuuttoa, joka tulee huononntamaan kokonaistilannetta. Kokoomuslaiset vielä kehtaavatkin rummuttaa samaa rumpua Vasemmistoliiton ja muun vihervasemmiston kelkassa! Kuulema työperäistä maahanmuuttoa tarvitaan, kun on niin vähän työvoimaa.

Suomalaiset eivät halua mennä töihin, koska se ei ole edullista ja palkkataso suhteutettuna työn määrään alkaa olemaan suhtkot sama kuin sosiaaliturva itsessään. Sosiaaliturvaa menettää, jos menee vaikkapa siivoojaksi. Halpamaahanmuutto aiheuttaa tilanteen, jossa voi halvalla palkalla (korottamatta palkkoja) tuoda suoraan ulkomailta ihmisiä. Ammattijärjestöt ovat iloisia, sillä heidänkään ei tarvitse tehdä kipeitä päätöksiä, joiden kautta saataisiin palkkoja nostettua ja puolueet, jotka sallivat työperäisen maahanmuuton saavat itselleen lisää äänestäjiä. Lähtökohtaisesti tämä painopiste on demareiden ja Vasemmistoliiton kohdalla, mutta kun kepukin on hallituksessa, niin jotuu se tekemään tällaisia ratkaisuja heidän perässä (Saarikko). Kokoomuksella on taas täysin oma satukirja – lyhyellä tähtäimellä rikkaat yrittäjät hyötyvät orjamaisista työehdoista ja maahanmuuttajista, joille ei tarvitse paljoa maksaa.

Kaikesta tästä kärsii suomalainen työntekijä. Se kuka aiheuttaa tämänkaltaisen ongelman yhteistyössä erilaisten toimijoiden ja poliitikkojen kanssa kuuluu mafia-yhteistyöhön. Tämä “mafia” estää suomalaista kilpailukykyä paranemasta ja palkantasoa nousemasta.

YouTube video liitteenä: https://www.youtube.com/watch?v=yXcxCgbz-yc

+1
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija | Somettaja | Sentristi | Demokratian ja äänestysoikeuden kannattaja | Autoritarismia ja korruptiota vastustava liberaali | Patriootti |

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu