Suomi ei tarvitse ilmastoministeriä.

Ilmastoministerin olemassaolo saastuttaa enemmän, mitä se kykenee vähentämään päästöjä globaalissa mittakaavassa.

Yleensä jos jonkin tietyn asian suhteen on erillinen ministeri, kyse on vakavasta asiasta tai asiasta, jonka suhteen valtiolla menee suhteellisen huonosti. Jos Suomessa olisi suuri huumeongelma, olisi meillä huumeministeri. Jos maa olisi järkevä ja teollistuva, olisi meillä teollisuusministeri. Kuitenkin ilmaston kohdalla kaikki ei ole niin yksinkertaista. Ilmastonmuutos on globaali katasatrofi, vaikka siitä ollaankin jossakin eri mieltäkin. Ilmastonmuutos on tärkeä ja sitä tulisi estää. SUOMEN EI KUITENKAAN TULISI OLLA TÄSSÄ PELISSÄ ENÄÄ MUKANA!!

Suomen suunnalta toiminta on niin tehotonta tai jopa haitallista globaalissa mittakaavassa, että mikä tahansa rahan kippaaminen ilmastoministeri-pestiin tulee todellisuudessa kasvattamaaan päästöjä enemmän, mitä tämä kunnianhimoinen ministeri pystyisi torjumaan.

1) Suomi on muita maita edellä ilmastonmuutostorjunnassa
2) Puhdas teknologia on jo nyt kärjessä, joten fossiilistenkin verojen korotukset huonontavat puhtaan teknologian käyttöönottomahdollisuuksia, tai vähintään eivät edistä puhtaan teknologian laajempaa käyttöönottoa.
3) Elämme kapitalistisessa ja globaalissa talousmaailmassa, jossa oma tehtaan alasajaminen luo tekosyyn siirtää teollisuus jonnekin muualle 🇨🇳
4) Suomeen mahtuisi 300 milj ihmistä helposti, mutta täällä asuu vain 5 milj. Meillä on moraalista varaa päästää enemmän, koska emme ole globaali saastuttaja – pidämme suurta maapallon osaa tyhjänä ja puhtaana.
6) Täällä on kylmä ja vähän ihmisiä 🇫🇮🚙❄️ Tarvitsemme enemmän energiaa ja meillä on energiaintensiivinen teollisuus.

+1
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija | Somettaja | Sentristi | Demokratian ja äänestysoikeuden kannattaja | Autoritarismia ja korruptiota vastustava liberaali | Patriootti |

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu