Suomi on muita maita jäljessä päästökauppakompensaatiossa

Hallituksen velvollisuutena on kompensoida yrittämiselle aiheuttunut vahinko. Vahinko on aiheutunut ilmastopolitiikalla, jonka tarkoituksena on ollut vähentää päästöjä. Päästöjä on vähennetty kurittamisella veronkorotusten muodossa ja tästä kurittamisesta aiheutunut vahinko tulisi kompensoida päästökauppakompensaatiolla. Päästökauppakompensaatiosta on maksettu kuitenkin vain 50%. Tämä 50% on epäreilu ratkaisu, sillä se on vain 50% suoritettu. 100% ratkaisu olisi myös jollakin tavalla epäreilu, sillä päästökauppakompensaatio ei korvaa kaikkea vaihinkoa. Hallitus toteuttaa omia visioitaan, mita vahingoittaen ja lupauksia unohtamalla. Tämä on häpeällistä. Ihmiset menettävät käytännössä potentiaalisesti ansaitun rahan tällaisella politiikalla.

Puhumattakaan siitä, että päästöjen vähentäminen Suomessa on hyvin kyseenalaista, kirjoitan tätä blogia. Ilmastoteemastahan on kyse, joten kerron teille hyvät lukijat, että kun me siirrämme täältä tehtaat muualle, ilmakehä tulee saastumaan entistä enemmän. Paukkujen antaminen metsä- ja kemiateollisuudelle on väärin. Vihreät: Saastuta täällä vähemmän, muualla enemmän. Vaikka kunnianhimoinen ja suhteeton ilmastopolitiikka vähentäisi kokonaispäästöjä, siinä ei olisi kuitenkaan mitään järkeä. Kyse on siitä, että pidämme valtavan kokoisella alueella vain viittä miljoonaa ihmistä. Vaikka nämä ihmiset olisivat muihin verrattuna hyvin saastuttavia, sillä ei ole väliä, sillä viisi miljoonaa näin suurelle alueelle on hyvin vähän. Esimerkiksi Suomen kokoiseen maahan mahtuisi parhaimillaan puoli miljardia asukasta. Tällaisessa tilanteessa tulisi miettiä päästöjä. Ilmastonmuuton on globaali katastrofi, joka on aiheutunut hillittömästä väestönkasvusta, eikä eurooppalaisten kulutuksesta. Tottakai on epäoikeudenmukaista kuluttaa paljon, kun toisella ei siihen ole varaa, mutta toisaalta täällä ollaan sitouduttu asumaan pienellä asukasluvulla.

+1
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija | Somettaja | Sentristi | Demokratian ja äänestysoikeuden kannattaja | Autoritarismia ja korruptiota vastustava liberaali | Patriootti |

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu