Teollisuus on säilytettävä Suomessa, muuten ilmastopäästöt kasvavat.

Perussuomalaiset haluavat säilyttää teollisuuden Suomessa ja parantaa teollisuuden toimintaedellytyksiä Suomessa. Tähän tarvitaan kunnianhimoisesta ilmastopolitiikasta luopumista, eli teollisuuden parhaimmasta vihollisesta luopumisesta. Kunnianhimoinen ilmastopolitiikka on kuin kivi kengässä suomalaisen teollisuuden toimintaedellytyksille. Kunnianhimoisesta ilmastopolitiikasta luopuminen tarkoittaa käytännössä sitä, että luovutaan Suomelle haitallisista ilmastotavoitteista, sekä ilmastosopimuksista. Perussuomalaisten mielestä Suomi on pieni maa, joka ei voi vaikuttaa muita kunnianhimoisemmalla ilmastopolitiikalla maailman päästöjen vähenemiseen, mutta se voi pahentaa tilannetta siirtämällä omia tehtaita jonnekin muualle, sillä koko maapallolla on sama ja yhteinen ilmakehä. Perussuomalaisten mielestä Suomen kuitenkin tulisi tehdä oma osuus ilmastopolitiikassa, pitäen teollisuutta ilmasto- ja ympäristöystävällisenä. Perussuomalaisten tavoite toteutuu tällä hetkellä ja johtopäätös on se, että nykyistä kunnianhimoisempaa ilmastopolitiikkaa ei tarvita – päin vastoin.

Perussuomalaiset näkevät tehottomien ja Suomelle haitallisten ilmastopoliittisten ratkaisujen syntyvät ideologisista syistä. Esimerkiksi punavihreälle ideologialle on keskeistä vähentää päästöjä tilastoja varten Suomessa, jotta voisi sallia itselle tai muille saastuttaa muualla enemmän. Punavihreä politiikka sallii tehdä muualla suuria päästöjä huonojen elinolojen vuoksi ja vihervasemmisto näkee kunnianhimoisen ilmastopolitiikan työkalu tehdä sosiaalista tasoittamista. Käytännön esimerkkinä voi toimia suomalaisten hyvinvoinnin murtaminen ulkomaalaisten hyvinvoinnin parantamisen edellyttämiseksi. Tiedämme kuitenkin, ettei ulkomaalaisten, muunmaalaisten hyvinvointi parannu suomalaisia ja “rikkaita” kurittamalla, voi punavihreät olla ylpeitä siitä, että suomalaisia kurittamalla, suomalaiset ovat lähestyneet lähemmäksi kehitysmaiden tasoa. Tämän jälkeen on mahdollista todeta, että tasa-arvo on toteutunut.

+1
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija | Somettaja | Sentristi | Demokratian ja äänestysoikeuden kannattaja | Autoritarismia ja korruptiota vastustava liberaali | Patriootti |

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu