Työperäiseen maahanmuuttoon liittyy runsaasti harhauskomuksia. Media toistaa myyttejä papukaijana

Media toistaa papukaijana siitä, kuinka välttämätöntä on lisätä maahanmuuttoa tai työperäistä maahanmuuttoa. Tämä on järjetöntä, jos miettii, kuinka suuret tahot ovat tämän työperäisen maahanmuuton puoluesta rummuttaneet, verrattaen myytin heikkouteen. Perussuomalaisessa tuumaustunnissa melkein joka viikko vastataan näihin myytteihin ja ratkotaan näitä harhauskomuksia. Se on pitkäjänteinen työ ja on todella hankala muuttaa kansan mielipidettä vaikka oikeassa olisikin.

Media ja muut menevät hyvin harvoin asian ytimeen tai syvälle asiaan, yksityiskohtiin. Se on harmillista, siksi minä olenkin täällä kirjoittelemassa. Ennen kun poliittinen keskustelu oli matalla tasolla, keskusteltiin vain maahanmuutosta ja kannatettiin vain maahanmuuttoa. Nykyään osataan erottaa humanitaarinen ja työperäinen, sillä Perussuomalaiset ovat ohjeistaneet asiassa jo pitkään.

Kun suurin osa työperäisistä maahanmuuttajista ovat matalapalkkaisia, rakentavat työperäisen maahanmuuton puolestapuhujat silti tästä tilanteesta sellaista mielikuvaa, että kyse olisikin korkean tason osaajista, jotka tienaavat hyvin, maksavat paljon veroja ja sopeutuvat yhteiskuntaan myös hyvin.

Lupia annetaan suurimmalta osin, puutarhatyöntekijöille, ravintolatyöntekijöille ja siivoojille.

+3
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija | Somettaja | Sentristi | Demokratian ja äänestysoikeuden kannattaja | Autoritarismia ja korruptiota vastustava liberaali | Patriootti |

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu