Vaarallinen EU uhkailee meitä! Ennen pelättiin Neuvostoliittoa, nyt pelätään Brysseliä.

YLE: “Ylen tiedot: Suomi kysyi EU:lta elvytyspaketin hylkäämisestä – mainehaitta ja poliittinen paine arvioitiin ennennäkemättömäksi. Jäsenmailla tai EU-komissiolla ei ole varasuunnitelmaa, jos jokin maa kaataa elvytyspaketin. Perustuslakivaliokunta ratkaissee tiistaina, vaatiiko hyväksyminen eduskunnassa kahden kolmasosan määräenemmistön. Jos vaatii, hallitus tarvitsee tuekseen kokoomusedustajia.” https://yle.fi/uutiset/3-11902316

EU:n uhkailu ja pelottelu on nykypäivää. Tämä ainoastaan todistaa vahvan ideologian ja suhmoroinnin olemassaolon. Olemme sidoksissa siihen. Emme voi enää vaikuttaa tai olla tekemättä mitään. Jos emme ole mukana liittovaltioprojektissa, meitä tullaan syrjimään ja haukkumaan. Kysymys on vain siitä, että kuka tulee syrjimään ja haukkumaan. On naiivia ajatella, että EU:n kansalaisia kiinnostaisi liittovaltioprojekti, olispa kyse mistä jäsenmaasta tahansa. Valitetttavasti eliittiä kiinnostaa ja tämä eliitti haluaa lisää vaikutusvaltaa itselleen.

Perussuomalaiset esittävät ratkaisuksi koko paketin kaatamista. Samaa raktaisua esittää Kokoomuskin. Jää nähtäväksi 1) joutuuko Kokoomus ratkaisemaan tilanteen 2) ratkaiseeko tilanteen miten, jos joutuu ratkaisemaan. Perussuomalaisten mielestä kannattaa menettää maineen, jos sillä voi säästää itsenäisyyden ja saada neljä miljardia euroa takaisin. On mielestäni myös kyseenalaista tavoitella hyvää mainetta riistäjältä. EU riistää Suomea ja naiivi Suomi Marinin johdolla lähtee riistäjän syliin. Uutiset ovat karua luettavaa.

0
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija ja blogisti. Jari Kilpisen vaalipäällikkö Helsingistä. Seuraa twitter tilini ja ota siellä yhteyttä.

Harrastan pöytätennistä ja juoksemista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu