Valmiita asettamaan opposition valtaan? Puhkesiko kupla?

Sanna Marin oppositiossa 2018: ”#SDP on noussut suosituimmaksi puolueeksi ohi Kokoomuksen ja oppositio johtaa selvästi hallitusta kannatuksessa. Riitaisa hallitus ei saa vietyä tärkeitä uudistuksia maaliin, eikä sen politiikka nauti kansan luottamusta. Johtopäätösten aika?”

 

Nyt on yleistynyt vastaavanlainen näkemys Marinin politiikasta ja kehysriihestä. Tämä kuvio toistuu joka kerta edestakaisin. Oppositiosta huudetaan, päästään hallitukseen, hallituksessa epäonnistutaan ja entiset hallituspuolueet huutavat samaa oppositiosta, mitä niille huuteli ennen se hallitus. Tämä on demokratian terve kierre.

 

Nyt on vastikkeeksi tarjolla täysin uusi ja ennenäkemätön vaihtoehto: ”Perussuomalaiset”

 

Tiedän, että tämä kuulostaa jännittävältä, mutta nyt on se aika, kun täytyy valmistautua vaihtoon ja vastuun kantoon hallituksessa. On huomattavissa Marinin kuplan puhkeaminen ja se kupla voi puhjeta nopeammin, mitä hallituskausi päättyy, nimittäin Keskusta pelaa kehysriihessä kovaa peliä. Nyt on se aika, kun ratkaisevat liikkuvat äänestäjät ja osa Marinin fanaatikoista alkaa siirtymään opposition puolelle.

 

Tämä siirtyminen opposition puolelle on ratkaiseva ja se vaatii ihmisten kärsimystä. Ihmiset joutuvat masentumaan siihen, mitä ovat pitkään kannattaneet ja ymmärtämään uuden asetelman. Tämän jälkeen näiden ihmisten täytyy kokeilla uudelleen hallituksen vaihtoa oppositioon, toivomalla, että jokin muuttuu parempaan suuntaan. Minäkin toivon ja uskon, että jotakin hyvää tapahtuu Perussuomalaisten noustua pääministeripuolueeksi.

 

Seuraa minua twitterissä: twitter.com/dmitrijtrubnik1

 

YouTube video aiheesta liitteenä: https://youtu.be/wnqA68j17fU

 

+3
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija ja blogisti. Jari Kilpisen vaalipäällikkö Helsingistä. Seuraa twitter tilini ja ota siellä yhteyttä.

Harrastan pöytätennistä ja juoksemista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu