Vasemmisto kauhuissaan Perussuomalaisten kompromissiratkaisusta koskien yleissitovuutta

Perussuomalaiset pyrkivät kaventamaan näkemyseroja työmarkkinaosapuolten välillä, sillä puolue ei edusta kumpaakaan työmarkkinaosapuolta, eikä ole sidoksissa mihinkään. Puolue haluaa tuoda jälleen kerran sentristisen eli keskustalaisen kompromissiratkaisun.

Tällaisesta kompromissiratkaisusta tulevat molemmat osapuolet häviämään ja joustamaan, jonka lopputuloksena on parempi yhteistyö ja matalampi vastakkainasettelun taso. Työmarkkinat ovat tehokkaampia ja järjestelmä on toimivampi. Valtio saa taas työllistettyä ihmisiä helpommin, sillä ihmisten on helpompi ja kannattavampi lähteä töihin. Perussuomalaiset kannattavat samanaikaisesti paikallisen sopimisen lisäämistä, sekä yleissitovuutta. Yleissitovuus ei silti ole puolueelle pyhä lehmä, vaikka sitä lähtökohtaisesti puolueessa kannatetaankin. Yleissitovuutta kannatetaan ilman fanatismia ja ideologista sidosta, mikä saa aikaan vasemmiston ja muun yleissitovuuden fanaattisen kannattajakunnan suuttumaan. 

Vasemmisto ja muu yleissitovuuden fanaattinen kannattajakunta muodostavat olemassaolonsa perusteet yleissitovuuden ylläpidon ympärille, sillä omaavat pitkän historian tämän kanssa. Nämä tahot myös ylläpitävät itseään hyödyttävää vastakkainasettelua politiikassa, kun suhtautuvat ylifanaattisesti yleissitovuuteen. He ikään kuin omaavat sen itselle ja pyrkivät luomaan kuvaa, jossa heidät on yhdistetty yleissitovuuteen. Kun heidän on yhdistetty yleissitovuuteen he pyrkivät tekemään yleissitovuudesta houkuttelevan näköisen ja välttämättömän tuntuisen. Kun joku puolue, kuten Perussuomalaiset, joka ei sitoudu vasemmalle tai oikealle alkaa pohtimaan ja kyseenalaistamaan erilaisia poliittisia keinoja, joista yksi on yleissitovuus, tulee väliin yllättäen vasemmistopuolue nipottamaan Perussuomalaisia siitä, että puolue ei kannata yleissitovvuutta, eli sitä hyvää mitä vasemmistopuolue ajattelee yleissitovuuden olevan. Tämä hyvä on vasemmiston oma visio, joka on kapeakatseinen, sekä ideologinen, sillä koko keskustelu vasemmiston taholta yleissitovuudesta on rakentunut fanatismilla ja hysterialla. 

YouTube video liitteenä: https://youtu.be/GjTEa_JHVO8

+5
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija | Somettaja | Sentristi | Demokratian ja äänestysoikeuden kannattaja | Autoritarismia ja korruptiota vastustava liberaali | Patriootti |

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu