Vasemmistoliiton kontille ei saa tulla, jos on perussuomalainen.

Vasemmistoliiton eduskunta-avustaja twitterissä: ”Siis menit toisten teltalle hengaa ja olet yllättynyt, että sinne ei haluttu toisen puolueen tyyppiä?

Siellä tiedätkö Dmitry markkinoidaan puoluetta, eikä puida jotain henk. koht. identiteettimatkaa.” https://twitter.com/Tanelihamalaine/status/1401315715060224003?s=19

Koin ensimmäistä kertaa aitoa syrjintää. Kun olin puolueteltoilla, Vasemmistoliiton toimijat epäilivät mahdollisuuttani osallistua keskusteluun heidän kanssa puolueeni takia. Heidän mielestä oli omituista, että olin heidän kontilla. Eikö tämä puolue rummuta juuri ”tasa-arvoa”? Minulla oli vain sininen lippalakki päässä, jossa oli PS-logo.

Tämä on täysin käsittämätöntä touhua. On hyvin selvää, että minkä tahansa muun puolueen edustaja olisi ollut tervetullut. Tällaista syrjintää on ennekin tullut PS suuntaan. Teltoilla kuuluu mainostaa itseään, keskustella äänestäjien kanssa ja pitää sitä omana poliittisena tukikohtana. Muun puolueen edustajat tutustuvat yleensä kollegoihin ja viettävät yhteistä aikaa.

0
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija ja blogisti. Jari Kilpisen vaalipäällikkö Helsingistä. Seuraa twitter tilini ja ota siellä yhteyttä.

Harrastan pöytätennistä ja juoksemista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu