Vihervasemmisto pyrkii lisäämään haitallisen maahanmuuton vetotekijöitä – Perussuomalaiset oikealla asialla

Vihervasemmisto pyrkii lisäämään haitallisen maahanmuuton vetotekijöitä. Pyrkimyksenä on esimerkiksi tarjota laittomasti maassaoleville henkilöille muukalaispasseja ja ilmaisia terveyspalveluja. Haitallinen maahanmuutto vie valtavasti suomalaisten veornmaksajien rahoja ja yhteiskunnan taloudellisia resursseja sellaisten asioiden hoitamiseen, jotka eivät ole suomalaisille tärkeitä, vaan toisinpäin – haitallisia.

Perussuomalaisten mielestä turvapaikan toistuvaa hakemista on selvästi rajoitettava ja prosessia nopeutettava. Perussuomalaisten mielestä  turvapaikanhakijoiden väärinkäytöksiä on tulkittava hakijoita vastaan, sekä kielteisen päätöksen saaneet henkilöt ottaa välittömään säilöönottoon. Perussuomalaisten tavoitteet säilöönotosta ja tilanteen väärinkäytöksen tulkinnasta vähentävät huomattavasti elintasopakolaisten houkuttelevuutta tulla maahan ja tämän myötä vähentävät maahanmuuttoa kokonaisuudessaa. Nämä tavoitteet vähentäisivät järjestelmän hyväksikäyttöä, sillä järjestelmän hyväksikäytöstä turvapaikanhakija kärsisi itse. Suomen valtion ja instituutioiden tulisi olla vahvoja ja johdonmukaisia. Valtio ei voi jäädä naurun kohteeksi, vaan valtiota tulisi pikemmin pelätä ja kunnioittaa. Suomessa tulisi olla toimiva yhteiskuntajärjestys. Perussuomalaiset haluavat edistää kaikella mahdollisella kansainvälisellä tasolla kielteisen päätöksen saaneiden henkilöiden palauttamista. Perussuomalaiset pyrkivät pysäyttävät yhteistyön sellaisen maan kanssa ja pysäyttävät sellaisen maan rahoittamisen, joka ei suostu vastaanottamaan lähtömaina omia kansalaisia. 

+6
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija | Somettaja | Sentristi | Demokratian ja äänestysoikeuden kannattaja | Autoritarismia ja korruptiota vastustava liberaali | Patriootti |

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu