Vihreä kurittaja on kuin lokakuun vallamkumouksen bolsevikki!

Aatteen edellyttämiseksi:
-Viedään Malmin lentokenttä ja riistetään lentoharrastajat + kentällä toimineet yritykset ja toimijat. Mennään niin pitkälle, että ollaan valmiita uhraamaan tärkeät luonnolliset ominaisuudet lentokentällä – harvinaiset lepakot ja perhoset. He ovat (kurittajat) valmiita purkamaan ennalta rakennut kentän, maasta, joka on kokonaisuudessaan tyhjä(yrittäjien uhraaminen+valtava kustannus), rakentaa asuinalue (hävittämällä luontoa + rakentaminen maksaa ja kestää) ja tämän jälkeen pyrkiä rakentamaan samaa kenttää Sipooseen täydellä ymmärryksellä lentokentän tärkeydestä.

Väestön tiheyden painopisteen siirtämisen keskustasta muualle sijaan vihreä kurittaja haluaa kaikin järjettömimpiekin keinoineen edistää omaa tavoitetta ja jopa kasvattaa Helsingin keskustan ylikuormitusta. Keskustan laajentaminen sen sisältä eli tiheyttäminen ei ratkaise ongelmaa – vaan päinvastoin pitkäloä aikavälillä pahentaa ongelmaa. Suomen syntyvyys on laskussa ja väen keskittäminen keskiöön riistää kunnat täysin.

Helsingin valtuuston on myös kannettava vastuu koko maan asioista, jo pelkästään sen perusteella, että Helsinki on pääkaupunki ja keskittää itseensä valtavan osan Suomen väestöstä.

-Ahtaasta keskustasta 180 parkkipaikan vieminen!
Jokainen teko toista pahempi ja näitä tulee joka vuonna entistä enemmän. Parkkipaikkoja viedään, sillä halutaan päästää lisää ratikkaa liikkeelle. Ei ole otettu huomioon lainkaan kaikkien ihmisten tarpeita. Helsingissä ollut pitkään ongelma parkkipaikkojen puutteesta, mutta kurittaja pyrkii pahentaa ongelmaa entisestään. Kuka vastaa kymmenen vuoden päästä parkkipaikkojen puutteesta?
-Eliminoitu/häädetty muutama grillikioski-yritys Helsingin keskustasta pienentämällä turistien houkuttelevuutta ja maan yritystoimintaa.

Kaikki päätökset näiden asioiden suhteen on tehty suurinpiirtein pelkästään Helsingin tasolla tämän vuoden aikana.

Jos miettii valtakunnan politiikkaa:
-Viedään autoilijan rahat – polttoainevero nostettiin kaksi kertaa lyhyellä aikavälillä.
-Turve, tuhottiin valtavasti yrittäjiä verojen kototuksilla ja pyydettiin anteeksi
-Varastettiin turvallisuutta rajoja ja palveluja jakamalla, tuomalla ohella vielä ihmisiä Jihadistisista Isis-piireistä, vastaava Ministeri Haavisto ei edes eronnut
-Rahaa kylvettiin Eurooppaan paketin kanssa
-Velka ongelmaa kasvatetiin tahallisesti lisäämällä budjettiin lisämenoja jälkikäteen – ylipäätään menojen väärä ja tehoton priorisointi johtaa toistaiseksi toimivan sosiaalivaltion valtavaan vahinkoon.

Uskon, että teksti herätti sinussa tunteita ja aiheutti muistin palautumista ennalleen. Itseäni surutttaa tämänkaltainen meininki ja ole iloinen, että voimme yhdessä kerätä runsaasti tietoa Vihreän ääriliikkeen toiminnasta nostamalla valtavia epäkohtia esille. Ihmisten on nähtävä tämä kehitys läpinäkyvästä, sillä kaikki hallituspuolueet ylläpitävät tätä samaa vaarallista linjaa!

Dmitry Trubnikov
Helsingin Kokoomus.

+6
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija ja blogisti. Jari Kilpisen vaalipäällikkö Helsingistä. Seuraa twitter tilini ja ota siellä yhteyttä.

Harrastan pöytätennistä ja juoksemista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu