Vihreät eivät innostuneet Vaasaan tulevasta akkutehdasinvestoinnista.

Halla-aho tuumaustunnilla 26.04.2021: “Ilmeisesti on vihreämpi vaihtoehto, että akut valmistetaan kongolaisesta, lapsityövoimalla louhitusta koboltista.”

Tämä Vihreiden suhtautuminen asiaan kertoo hyvin tärkeästä asiasta, joka auttaa ymmärtämään Vihreiden ideologiaa. Tämä suhtautuminen kertoo välinpitämättömyydestä kokonaisuuteen, vaan pelkästään kiinnostuksesta omiin, paikallisiin tilastoihin, Suomessa. Esimerkiksi, jos Suomella on ilmastopäästöjä jostakin, on se Vihreiden mielestä huono, vaikka päästölähteen siirtäminen ulkomaille tekisi maapallolle enemmän päästöjä. Näin tapahtuu, sillä Vihreä kurittava politiikka ei korvaa kuritettua kohdetta uusiutuvalla, vaan tekee sen myöhemmin ja osittain. Sama pätee tässä: Vihreät huolestuivat jostakin, joka on Suomessa huonosti, suomalaisten standardien näkökulmasta, mutta ulkomaalaisesta näkökulmasta parempi.

Vihreät on puolue, joka haluaa pelastaa maapallon. Maapallon pelastaminen vaatii johdonmukaisuutta ja maiden välistä yhteistyötä ja ymmärrystä. Vihreiden politiikka on yhteisytökyvytöntä ja se pitää suomalaiset tilastot kunnianhimoisina, aiheuttaen haittaa suomalaisille, kun taaas samanaikaisesti maapallon kokonaispäästöt kasvavat. Vaikka Vihreät eivät edesauttaisivatkaan uusien tehtaiden aukaisemista Kiinassa, olisi sellainen kurittava politiikka tyhmää ja järjetöntä. Ilmastonmuutos on globaali katastrofi, joka on aiheutunut Kiinan ja Intian jättimäisistä asukasluvuista ja jossa syyttömät maat pyrkivät kompensoimaan heidän päästöjä ampumalla itseään hyötysuhteettomasti jalkaan.

Seuraa Twitter tilini Dmitry Trubnikov: twitter.com/DmitrijTrubnik1

 

0
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija ja blogisti. Jari Kilpisen vaalipäällikkö Helsingistä. Seuraa twitter tilini ja ota siellä yhteyttä.

Harrastan pöytätennistä ja juoksemista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu