Ensimmäinen yhtiökokous

 

Kyllä on eliitillä ollut huippupsykologit käytössään, kun ovat maailmanvalloitusta suunnitelleet.

         Suunnitelma päätettiin panna täytäntöön 1980-luvun alkupuolella. David Rockefeller otti vastuulleen uskonnon luomisen. Pohdinnan jälkeen tultiin siihen tulokseen, että sen olisi hyvä liittyä luonnonsuojeluun, sillä saataisiin vihreä vasemmisto valjastettua mukaan. Ihmisen saastuttaminen voisi olla hyvä. Hiilidioksidia käytetään kasvihuoneissa. Jospa keksittäisiin, että hiilidioksidi lämmittää ilmastoa. Jos ei päästöjä panna kuriin, maailma tuhoutuu. Pelkohan on aseista vanhimpia. Riittävä määrä tiedemiehiä saadaan kyllä rekrytoitua mukaan, medialle ohjeet, poliitikot, etenkin vihreä vasemmisto saadaan helposti mukaan, oikeisto seuraa kyllä perässä aikanaan. Näin päätettiin toimia.
        Eurooppa, ”Hajoita ja hallitse” lankesi kuin itsestään George Sorosille, oli vähän kokemusta. Hänellä oli jo suunnitelma valmiina. Tuolla lähi-idässä ne tappelevat aina, lyödään vähän löylyä lisää. Siellä syntyy pakolaisuutta ja arabimaita kielletään ottamasta vastaan ketään eli ohjataan ne Eurooppaan ja pikkuhiljaa alkaa keitto kiehua.
         Ja sitten täytyy tuhota niiden moraali. Vasemmistohan aina höpisee tasa-arvosta, sanotaan, että tasa-arvoon kuuluu myös seksuaalisesti poikkeavien, homojen ja sellasten tasa-arvo, se on siinä.
         Sitten täytyy saada ne jotenkin kortistoitua, annetaan homma sille nuorelle nörtille, Bill Gatesille, kyllä se ajan kanssa keinot keksii. Hän saa hoitaa myös rokotteet. Ne on ihan paras konsti työntää niihin ihan mitä vaan. Ei muuta kun hommiin.
         Kertomus oli kuvitteellinen. Mikäli huomaatte siinä yhtäläisyyksiä todellisuuteen, ne ovat sattumanvaraisia.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu