EUROOPAN HÄVITYS JA TUHO

        EU:n pakolaisraportti kaksi vuotta sitten laski, kuinka taakanjako suoritettaisiin. Pohjana käytettiin 200 as/km² koko EU:ssa. Sen mukaan Unioniin siirrettäisiin 406 miljoonaa ihmistä. Suomeen tulisi Euroopan harvimmin asuttuna maana (15,6/km²) toiseksi eniten, 62,323,045 ihmistä. Vain Ruotsiin tulisi enemmän, 80,879,543.
       Tämä merkitsisi sitä, että Suomi ja suomalaiset (vain joka kahdestoista Suomen alueella olisi suomalainen) häviäisivät maailmankartalta, kuten kaikki muutkin Euroopan kansallisvaltiot. Euroopan liittovaltiosta tulisi rajaton sekametelisoppa, johon olisi pakkosiirretty puolet sen asukkaista vieraista maanosista.
        Sillä pakkosiirtojahan se tarkoittaa, koska mistä muuten kukaan olisi saanut päähänsä, että yli 400 miljoonaa ihmistä tarvitsisi turvapaikan. Tällainen on eliitin tarkoitus Euroopan orjuuttamiseksi. Sen pahin uhka olisi pois pyyhitty. Muut maanosat olisivat sitten helpompia hallita.
        Tätäkö Euroopan johtajat haluavat vai voivatko he tosiaan olla niin tyhmiä, että he eivät tajua mitä on tapahtumassa. Alkaisi olla viimeiset ajat hankkiutua tästä hirveästä yhteisöstä eroon ja saada EU:n hajoamisprosessi myös käyntiin.
https://mvlehti.net/2018/09/28/eu-raportin-mukaan-suomeen-mahtuu-62m-ihmista-lisaa/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu