Nykyinen Yhdysvallat on kaikkea muuta kuin maailman hienoin maa

Nykyinen Yhdysvallat on kaikkea muuta kuin maailman hienoin maa

 

 

Yle:  ” Trump painotti vuosi sitten kesäkuussa Valkoisen talon puutarhassa pitämässään puheessa olevansa lain ja järjestyksen presidentti ja uhkasi päättää rasismia ja poliisiväkivaltaa vastustavat mielenosoitukset tuomalla asevoimat kadulle.

Samalla kun presidentti puhui, taustalla kaikuivat protestoijien huudot ja kyynelkaasun ampumisen äänet, kun poliisi hajotti Valkoisen talon edessä pidetyn mielenosoituksen.

Mielenosoituksen hajottamisen jälkeen Trump asteli kirkolle, seisoi rakennuksen edessä Raamattu kädessään ja sanoi, että Yhdysvallat on maailman hienoin maa.

Washington Postin mukaan poliisi käytti Lafayette-aukiolla mielenosoittajia vastaan muun muassa pamppuja, kyynelkaasua ja hevosia.

George Floydin kuolemasta tuli tällä viikolla kuluneeksi vuosi. Hänen kuolemastaan lähti liikkeelle rasisminvastaisten Black Lives Matter -mielenosoitusten aalto, joka on levinnyt Yhdysvalloista myös muualla maailmaan.

Floydin niskaa yli yhdeksän minuutin ajan polvellaan painanut ex-poliisi Derek Chauvin todettiin huhtikuussa syylliseksi muun muassa toisen asteen murhaan. Hänen rangaistuksensa on määrä julkistaa kesäkuun lopussa. Hän voi saada jopa 40 vuoden tuomion. ”

0
eerojuhani vaarala
Ruovesi

Vanha puheenvuorokonkari jotenkin peruutti tänne.

Taisi eksistentiaalifilosofi Sartre sanoa - maailmaa ei ole tehty nähtäväksi vaan muutettavaksi.

Picasso sanoi - säännönmukaisuudesta poikkeamisesta aukeaa variaatioiden valtakunta.

Näillä mennään.......

Kehittämälläni eettis-realismin aatteella - mitä enemmän asiassa on sekä etiikkaa että realismia, sitä parempi se on ratkaisuna - etiikan peruskallio on jokaiselle elolliselle hyvä elämänkaari muita tarpeettomasti vahingoittamatta

https://jussivaaralathoughts.blogspot.com/

Puoluekantani:
Kallistun vasemmalle kun pyyhin oikealla keskeltä, ja se mikä sieltä tulee muuttuu vähitellen vihertäväksi, puhun ruotsia huonosti, enkä huuhdo persettä merivedessä kuten Soini ja käyn harvoin kirkossa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu