Sammio
Kirjaudu blogeihin

Tiedote

Bloggaaja, oletko ehdolla kuntavaaleissa? Voit nyt päivittää ehdokkuutesi näkyviin profiilisi tiedoista.

Häiriö

Profiilikuvan päivityksessä tilapäinen häiriö. Voit päivittää profiilikuvan lähettämällä sen suoraan ylläpidolle: us.yllapito@almamedia.fi

 

Aika halvalla sai miljardiluokan yritys kaikenlaista infra- ym kivaa Suomesta – mutta saiko halvalla myös halvan leiman

Uros sai alkunsa vuonna 2011 Oulussa. Yhtiö lähti kehittämään mobiilipalvelua, jonka avulla verkon käyttö on järkevän hintaista kaikkialla maailmassa. Perustamisen aikoihin EU:n sisämarkkinoillakin olivat vielä käytössä roaming- eli verkkovierailumaksut.

Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli Talouselämän mukaan 1,3 miljardia euroa ja liikevoitto 120 miljoonaa euroa. Vuonna 2019 sen kokonaisliikevaihto nousi 2,6 miljardiin euroon. Vuoden tulos oli 162,4 miljoonaa euroa ja omavaraisuusaste 85,4 prosenttia.

Konserni tekee lehden mukaan tuloksensa ulkomailla. Voittoja ei tulouteta Suomeen, joten myös verot jäävät muihin maihin. Yhtiö maksoi Suomeen vuodelta 2018 veroja vain 3 210 euroa.

+3
eerojuhani vaarala
Ruovesi

Vanha puheenvuorokonkari jotenkin peruutti tänne.

Taisi eksistentiaalifilosofi Sartre sanoa - maailmaa ei ole tehty nähtäväksi vaan muutettavaksi.

Picasso sanoi - säännönmukaisuudesta poikkeamisesta aukeaa variaatioiden valtakunta.

Näillä mennään.......

Kehittämälläni eettis-realismin aatteella - mitä enemmän asiassa on sekä etiikkaa että realismia, sitä parempi se on ratkaisuna - etiikan peruskallio on jokaiselle elolliselle hyvä elämänkaari muita tarpeettomasti vahingoittamatta

https://jussivaaralathoughts.blogspot.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu

Kommentit (3)

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kommentoida.
 1. eerojuhani vaarala
  Eerojuhani Vaarala #3377125 Kirjoittaja

  Tällainen Suomen sotien verellä itsenäisyyden säilyttäneen yhteiskunnan saavutusten pilkkahintamyynti pitää lailla lopettaa – jossa on vähiten isänmaallisuutta mitä isänmaasta voi löytää.

  0

  Ilmoita asiaton viesti

 2. MarinaLindqvist

  Onko verojen maksu joku kriteeri yritykselle tai tuotteelle?

  0

  Ilmoita asiaton viesti

 3. eerojuhani vaarala
  Eerojuhani Vaarala #3377131 Kirjoittaja

  Tuohan on vähän sama kuin ulkomaalainen matkailija tulisi Suomeen kahdeksi viikoksi  – ja hän maksaisi Suomen veronmaksajien maksaman yhteiskunnan palveluista ja yritysten palveluista – negatiivisesti.
  Että matkalla Lappiin hän syö huoltoasemalla nakit ja muusi hintaan 7 euroa mutta hänelle maksetaankin  21 euroa siitä että syö huoltoaseman nakit ja muusin.
  Kun hän käy Hämeenlinnan panssarimuseossa hänelle maksetaan viisinkertainen pääsylipun hinta ja Raatteentien museossa kymmenkertainen lipun hinta siitä että vieraan maan vieras kansalainen astuu pyhästi itsenäisen maan pyhimpiin paikkoihin itsenäisyyden saavuttamisen verisille tantereille. Hotellissa asuessaan hän saa tottakai kaikkien samassa kerroksessa olevien huoneiden hinnan itselleen suvaittuaan isänmaatamme kunnioittaen varata koko kerroksen itselleen.
  Ja mennen tullen hänelle maksetaan tievero siitä tiestä jota hän ajoi vaikka ei Suomessa tieveroa olekaan. Mutta hänelle se keksitään.

  0

  Ilmoita asiaton viesti