Ajan ongelmiin suhtautumisen ilmiö – hyödytön kuin hiekoitushiekka kengässä

Ajan ongelmiin suhtautumisen ilmiö – pelko, neuvottomuus, paranoia, näköalojen kapeutuminen ja hyödytön kuin hiekoitushiekka kengässä

Jonka pitäisi olla jäisellä tiellä estämässä liukastumista – eikä kengässä kivuliaasti haittaamassa kulkemista – joka seikka kuvaa myös itsekkyyssadistista puolta asiasta.

On ihmiskuntavaarallisia ilmiöitä kuten korona ja ilmastonmuutos jotka ovat joillekin liikaa – he puolustautuvat kauhultaan poteroitumalla, tulemalla kapeakatseisemmaksi, vetäytymällä itsekkyyteen että ainoa kriteeri on minä ja muka sen vapaus kun tuo kauhun potero on itsensä vangitsemista. Lisäksi astuu kuvaa älytön paranoia älyttömine teorioineen – jolloin on sekä realiteettitaju että emootioiden reaaliteettikytkentä hukassa.

He ovat paniikin ja kauhun partaalla ihmiskuntaa uhkaavien ongelmien äärellä – heistä ei ole mitään hyötyä – koska he eivät kykene realistiseen, eettiseen, luovasta puhumattakaan ajatteluun. Heidän luovuutensa on keksiä mitä kummallisempia huuhaajuttuja edellisten päälle.

He vaalivat vapauttaan ja vievät sillä tuhansien ihmisten hengen ihan lähiaikoina rokottamattomuuttaan vallatessaan hoitoresurssit oman umpityperyytensä hoitoon teho-osastoilla ympäri maailmaa.

https://youtu.be/a8d6ls_0Zgc

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu