Sammio
Kirjaudu blogeihin

Tiedote

Vaaliviikko huipentuu! – Etsi ehdokkaasi Uuden Suomen vaalikoneessa

Kolme ärhäkkää kritiikkiäni

Ärhäkkä kritiikkini tekijänoikeusjärjestöille Teoston kritiikin kautta

Minua ärsyttää loputtomasti ja tulen siitä motkottamaan loputtomasti myös kv leviävässä blogissani – että te ette saa Gramexin ja Kopioston kanssa aikaan ilmeisesti teille liian rakettitiedetasoista asiaa – että laitatte yhteisen tekijänoikeuslomakkeen johon kerralla saa kaiki ilmoitettua. Minä lopetin kokonaan Gramexiin ilmoitusten tekemisen sen lapsellisen lomakepuuhastelun takia eikä sieltä edes ole saanut keikkapohjaisia tuloja varmaan kun ne on niin pieniä ja pienituloisilta pitää Suomessa kaikki pienetkin tulot muutenkin periaatteessa ottaa kuten tiedossa on. Minä teen myös Youtubevideoihini nykyään myös kuvia ja videoita musiikkiini ja teen musiikkia paljon, nyt vauhtia pari videota päivässä. Ja en tämän musiikkialan typerän ilmoitustumppuilun takia pane mitään soittajana ja kuvantekijänä tekijänoikeuden alle – kun te ette tekijänoikeusalalla näytä edes tajuavan saati tarttuvan asiaan että kaikki saadaan saman ilmoituksen aukaisun alle. Kuka viittii tällä luovuuden vauhdilla kuin minulla on panna enemmän aikaa tekijänoikeusalan byrokraattiseen asiakasepäeläytyvään ilmoituskompurointiin kuin luovaan työhön. Että siis kehittymättömään kokonaisbyrokratiaan menee aikaa enemmän kuin luovaan työhön. Pidättekö tekijänoikeusjärjestöjen toimintaa asiakaseläytyvänä, joustavana, kokonaishallinnoivana, luovana, kekseliäänä, ketteränä, oman organisaationne ulkopuolelle edes asiakkaiden suuntaan vireän herkästi näkevänä ja kehityskykyisenä. Minä en pidä. Vaan vaikuttaa siltä että tekijänoikeusinstituutioiden toimintakulttuurista on tullut vuosikymmenissä ummehtunut kolossi  – joka ei näe omaa henkistä tilaansa eikä ole teknologisen kehittämisenkään hermolla – sillä ei tuollaisen yhteisen ilmoituslomakkeen sopiminen ja kehittäminen ole mitään miehitetyn lennon Marsiin järjestämisen rakettitiedettä tekijänoikeusalalle. Enemmänkin ajattomaan mustaan aukkoon unohtumista näköpiirissä nyt on. Saa julkaista lehdissänne. Blogiini vien tekstin kyllä.

 

*****

 

Mitä varten lapsenteosta pitäisi valtion ihmisille maksaa

Ja pitääkö sellaisten edes lapsia hankkia jotka näkee kelakorvausten loppumisen lapsen hankkimisen esteenä. Kuvastaa hyvin paitsi aikamme rahaan keskittyvää asennetta myös mediassa – että kelakorvausten loppuminen metkitsee lapsenhankkimisen lopettamista. Ostaako sellaiset ihmiset sitten riittävästi edes ruokaa lapsilleen rakastaessaan rahaa enemmän kuin lapsiaan. Eli on siinä sitten vielä suhteellisuudentajukin niin ihmisillä kuin mediallakin pahasti kallellaan.

https://yle.fi/a/74-20018314

 

****

 

Jos tällaisesta ei tehdä ilmoitusta poliisille annetaan mahdollisille rikollisille oikeus jatkaa muualla puuhiansa

Erittäin huonoa oikeusvaltioharkintaa virkamiehiltä ja poliitikoilta.

Ja onko tämä ennakkotapauksen sijaan jo vakiintunut menettely joka ruokkii rakennusalan vilpintekoa. Onko se tahallista, saadaanko siitä lahjuksia.

Yle

” Kaupunkiympäristölautakunnan lupajaosto päätti tuolloin, ettei tutkintapyyntöä poliisille tehdä, koska tekoa pidettiin vähäisenä eikä yleisen edun katsottu vaativan syytteen nostamista.

Maankäyttö- ja rakennuslain mukaan rakennusvalvontaviranomaisen on rakennustyön keskeyttämistä edellyttävän teon tai laiminlyönnin todettuaan ilmoitettava asiasta poliisille esitutkintaa varten.

Sisäisen tarkastuksen raportti oli tiistaina Vantaan konsernijaoston käsittelyssä, ja jaosto evästi yhtiötä toimimaan jatkossa huolellisemmin. Vantaan kaupunginjohtaja Ritva Viljasen mukaan mahdollinen tutkintapyyntö poliisille on harkinnassa. ”

eerojuhani vaarala

Oman eettis-realistinen aatteeni enkä minkään puolueen kannattaja enkä jäsen. Jotka haluaa kannattaa eettis-realistista aatettani niin ilmoittakoon minulle. Voimmehan tehdä siitä vaikka puolueen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu

Kommentit (0)

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kommentoida.