Biopolttoaineprojektit on pysäytettävä ja nostettava uuteen monimuotoisuuskriittiseen tarkasteluun.

Biopolttoaineprojektit on pysäytettävä ja nostettava uuteen monimuotoisuuskriittiseen tarkasteluun.
Yksityisautoilu kaupungeissa ja jopa keskipitkän matkan lennot luokkaa Helsinki-Oulu on kiellettävä. Ja pyöräilyä ja sähköpyöräilyä suosittava. Siinä ei ole vähäisintäkään järkeä mistään näkökulmasta että tonnin painoista metallikasaa käytetään kaupungeissa yhden tai edes kolmen ihmisen kuljettelemiseen.
Hiilinielu on autoteollisuuden lanseraama yritys säilyttää valtaosin turha teknologia luokkaa yksityisauto jolla ei ole kaupungeissa tulevaisuutta.
Hiilinielun lisääminen on osa sitä laajempaa yläkäsitettä luonnon monimuotoisuuden turvaamista – joka on ihmiskunnan tärkein ja elintärkeä asia nyt. 
Mutta biopolttoaineen turvaaminen on noussut kenties jopa suurimmaksi luonnon monimuotoisuuden tuhoajaksi metsien biopolttoaineelle raivaamisen vuoksi.

0
eerojuhani vaarala
Ruovesi

Vanha puheenvuorokonkari jotenkin peruutti tänne.

Taisi eksistentiaalifilosofi Sartre sanoa - maailmaa ei ole tehty nähtäväksi vaan muutettavaksi.

Picasso sanoi - säännönmukaisuudesta poikkeamisesta aukeaa variaatioiden valtakunta.

Näillä mennään.......

Kehittämälläni eettis-realismin aatteella - mitä enemmän asiassa on sekä etiikkaa että realismia, sitä parempi se on ratkaisuna - etiikan peruskallio on jokaiselle elolliselle hyvä elämänkaari muita tarpeettomasti vahingoittamatta

https://jussivaaralathoughts.blogspot.com/

Puoluekantani:
Kallistun vasemmalle kun pyyhin oikealla keskeltä, ja se mikä sieltä tulee muuttuu vähitellen vihertäväksi, puhun ruotsia huonosti, enkä huuhdo persettä merivedessä kuten Soini ja käyn harvoin kirkossa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu