Delegaatiokokoomuslaisuus tulisi tehottomana vastoin kokoomuksen periaatteita yhteiskunnalle hyvin kalliiksi

Delegaatiokokoomuslaisuus tulisi tehottomana vastoin kokoomuksen periaatteita yhteiskunnalle hyvin kalliiksi – ja karkoittaisi muiden valtioiden halut moiseen delegaatiopelleilyyn

Muistuttaen massiivisten neuvostodelegaatioiden laumasiirtymisiä paikasta toiseen – joissa kuitenkin suurin osa delegaatioista oli kuitenkin asiallisesti kahvinkeittäjätasoa – kun todelliset päätökset teki nopeasti ja tehokkaasti mm Kekkonen ja neuvostodelegaatioiden pääedustaja.

Kekkonen hallitsi julkisuusshown – ja kokoomus näyttää perintötekijöitään myöten ihastuneen siihen.

Kokoomus edustaa näköjään venäläisen Putinin veljespuolueen poliittista paraatiperinnettä – jolla näyttävyydellä peitellään kokoomusmainostoimiston näköispahvipoliitikkojen tapaan sekä surkeaa valmistelua että vieläkin surkeampaa aikaansaamista kuten kokoomuksen venäläisen Putinin paraativeljespuolueen otteet Ukrainassa näyttää.

Joka olisi Suomen mittakaavassa sitä että kokoomus tärväisi neuvostodelegaationäyttävyyteen niin valtion kuin talouselämänkin rahat – ”mainostaminen maksaa” – vastaa delegaatio- ja paraatimainostoimisto kokoomuksen puoluetoimisto.

Joka ei ole kuullut paraatipontevuudessaan sanasta delegoitu operatiivinen vastuu – eikä siitä että omaisuuksia siirretään internetissä käytännössä neljällä luvulla nopeimmillaan alle minuutissa.

Niin että miksi pääministeri ei voisi pelkällä testiviestillä vahvistaa kantansa liittokansleri Scholzille – asiassa – joka on jo moninkertaisesti –  molemmilta osapuolilta – sekä delegoitu että valmisteltu – kuten ministeri Tuppurainen selkeästi kertoo.

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/kokoomusedustaja-sanna-marinin-vastauksesta-taysin-uskomatonta/a1394910-7936-4b69-b6ad-2b0a73548d94

Kokoomushan tekee itsensä naurettavaksi kansainvälisestikin laumadelegaatioliikehdintäpuolueena paikasta toiseen.

Jos kokoomuksesta tulee pääministeripuolue niin kansainvälisestihän heti nousee epäilyksiä

Voiko noin alkeelliseen joukkovoimadelegaatioon luottavan mainostoimisto- ja banderollipuolueen kykyyn kohdata asioita mitenkään luottaa – kun sillä ei ole alkeiskäsityksiäkään nykyaikaisista päätösvaltaisuusmenettelytavoista ja digitaalisista kommunikaatiotavoista.

Mikä valtio haluaa Suomen kanssa asioida mitenkään kun jonkun liittokansleri Scholzinkin pitäisi kaikissa sisäisesti delegoiduissa asioissaankin satapäisen delegaation kanssa liikuskella sinne tänne aidon neuvostoliittolaiseen tyyliin allekirjoittamassa pikkuasioita jotta mainostoimisto kokoomus saisi poliittisia paraatipisteitä mainostoimistosaldoonsa julkisuuden prenikkataululla.

Ällistyttävää typeryyttä kokoomuslaisuudelta – ja 200 prosenttisesti omia kulusäästöpuheitaan vastaan.

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu