Demareiden Tampereella piestään varallisuuselitistisesti ensin sähkönkatkaisulla vähävaraisempia

Demareiden Tampereella piestään varallisuuselitistisesti ensin sähkönkatkaisulla vähävaraisempia, eristystasoltaan heikompia ja vanhojen ihmisten asuinalueita

Kun ensimmäisinä kohteina on 80-luvun asuinalueet täyttynee kaikki nuo ehdot kirkkaasti. Etenkin käy sääliksi vanhemmat ihmiset jotka ovat paitsi kylmänarempia, myös vähävaraisempia asuessaan edelleen eristykseltään vanhentuneissa asunnoissa.

Samaan aikaan modernit kunnolla eristetyt varakkaiden asunnot jotka ei paljon parin tunnin sähkökatkosta heilahda jätetään sähkökatkotta.

Kyllä Tampereella aletaan laulaa – ” minä panin ikkunaan pahvisuojan, että edes jossakin lämmin ois” Hectorin sanoin.

Onko demari- ja kokoomusvaltaisella nousukas Tampereella mitään lämpöä enää.

https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000009054267.html

 

Maailmassa jossa ongelmat pahenevat, leviävät ja monipuolistuvat – on varallisuuselitismiin pakko puuttua

Putinin Venäjä – joka on oligarkien luvattu maa ja joka tapattaa tavallisia köyhiä venäläisiä surutta Ukrainan sodassa Putinin mielipuolisten hourailujen takia – on hyvä esimerkki miten varallisuuselitismi paisuu kaikkien ongelmien lisäkertoimeksi – jos varallisuuselitismiin ei puututa. Trumpkin on varallisuuselitismiä edustava mutta kätkee sen köyhälistöpopulismiin tavalla joka saa republikaanitkin näyttämään inhimillisiltä – ne joille raha ja pompöösi varallisuuselitismi on kaikki kaikessa. Ei siis ihme että republikaaneja Trumpin silmänkääntötemppu viehättää.

+1

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu