Sammio
Kirjaudu blogeihin

Tiedote

Blogisti, oletko aluevaltuutettu tai kuntapoliitikko? Saat asiasta merkinnän profiiliisi tekemällä ilmoituksen ylläpidolle: Ota yhteyttä

Eettisten maiden ei pidä osallistua G-20 maiden kokoukseen johon Venäjä ja etenkin valtionjohtajahylkiö Putin osallistuu

Eettisten maiden ei pidä osallistua G-20 maiden kokoukseen johon Venäjä ja etenkin Hitlerin tasoinen valtionjohtajahylkiö Putin osallistuu

Putinin Venäjään pitää suhtautua kuin natsi-Saksaan tai isisiin. Täysi eristys.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/0393aedf-9d04-4f43-9393-91c00e46ee94

 

Tuollainen peto-Venäjä pitää eristää kaikesta ja sitä pitää kohdella kaikista suunnista laajalla sotilaallisella hyökkäyksellä kuin isisiä

Tuommoinen Putin ja Venäjä on sulkenut tiensä diplomatialta.

Yle

Venäjä yrittänyt vaihtaa vangitsemiaan ukrainalaisiviilejä sotavankeihin

Venäjä on yrittänyt vaihtaa ukrainalaissiviilejä Ukrainassa vangiksi jääneisiin venäläissotilaisiin, kertoo Ukrainan varapääministeri Iryna Vereštšuk BBC:lle.

Vereštšuk kertoi BBC:lle, että vankien vaihtamisesta vastuussa oleva varapääministerin kanslia on vastannut kielteisesti Venäjän ehdotukseen, ja neuvonut Venäjää vapauttamaan vangitut siviilit.

Venäjän vangitsemien ukrainalaissiviilien siirtämisestä väkipakolla rajan yli Venäjälle on löydetty todisteita siitä lähtien, kun sotatoimet yltyivät helmikuussa.

Vereštšukin mukaan kaapattuja siviilejä käytetään panttivankeina.

Siviilien ottaminen panttivangiksi on kielletty Geneven sopimuksessa.

– Tiedämme siellä olevan yli tuhat panttivankia, mukaanlukien lähes 500 naista, Vereštšuk sanoo.

Vereštšukin mukaan viimeisimpänä palautetut yhdeksän vankia saapuivat Venäjältä vakavasti loukkaantuneina. Osalle oli tehty amputaatioita Venäjällä.

– Heissä näkyi selviä merkkejä kidutuksesta. Heidän kertomansa tarinat olivat hirvittäviä, Vereštšuk sanoo.

+1

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu

Kommentit (3)

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kommentoida.
 1. eerojuhani vaarala
  Eerojuhani Vaarala #3659601 Kirjoittaja

  Venäjän armeijan lopun alku on koittanut Ukrainassa

  Yle

  Ukrainan armeijan mukaan taistelu on jatkunut lauantaina itäisessä Ukrainassa Donbasin, mutta Venäjä on epäonnistunut kolmen alueen valtausyrityksissä.

  Ukrainan armeijan pääesikunnan tuoreen tilannekatsauksen mukaan Venäjä on epäonnistunut yrityksissään vallata Sjeverodonetskin, Rubižnen, Popasnan sekä Lyman kaupungin, joka on merkittävä rautatieliikenteen solmukohta.

  Ukrainan pääesikunta väittää Venäjän tuoneen myös uusia joukkoja Izjumin alueelle, mutta Venäjä ei ole onnistunut yrityksissään edetä Izjumista syvemmälle sisämaahan, kertoo muun muassa CNN.

  Pääesikunnan mukaan Venäjä lisää painetta Lymen kaupungin suunnalla, jossa on tärkeä rautatieliikenteen solmukohta. Kovia taisteluita kerrotaan käydyn myös ja Popasnan alueilla.

  Ukraina väittää Venäjän kohdistaneen tykistötulta myös kyliin maan koillisnurkassa lähellä Venäjän rajaa.

  Lähteet: Reuters

  Jaa

  0

  Ilmoita asiaton viesti

 2. eerojuhani vaarala
  Eerojuhani Vaarala #3659621 Kirjoittaja

  Nokiaa vastaan pitää lännessä asettaa pakotteita.

  Venäläiset eivät ole nousseet peto-Putinin toimia vastaan – siksi peto-Putinin Venäjällä pitää verkkojen kaatuakin hallitsemattomasti

  ” Lundmarkin mukaan Nokia vetäytyy Venäjän markkinoilta vastuullisesti eli niin, että Nokian verkot eivät Venäjällä hallitsemattomasti kaadu. ”

  0

  Ilmoita asiaton viesti

 3. eerojuhani vaarala
  Eerojuhani Vaarala #3659623 Kirjoittaja

  Maa joka toimii kuin peto-Putinin Venäjä – vie väkisin ukrainalaisia Venäjälle kidutettavaksi – ei ansaitse länneltä mitään. Joten annetaan Nokian verkkojen kaatua vaan hallitsemattomasti.

  0

  Ilmoita asiaton viesti