Sammio
Kirjaudu blogeihin

Tiedote

Eduskuntavaalien ennakkoäänestys on alkanut – Etsi ehdokkaasi Uuden Suomen vaalikoneessa

Ei Venäjä taida uskoa muuta rauhanneuvottelutarjousta kuin luotia

Miten joku voi kyetä tämän Venäjälle hyökkäilyn perusteella saamaan Ukrainan syypääksi Venäjän aiemmin aloittamaan hyökkäykseen

Yle:

– Suuri kysymys on, kääntyvätkö tällaisen hyökkäyksen seuraukset sitten Ukrainaa vastaan? Se on ihan mahdollista. Venäjähän voi nyt katsoa, että tämä on eskalaatio ja heidän retoriikassaan tällaisten ”terrori-iskujen” takia Ukrainan sotaa pitää käydä. ”

 Sehän on jo aikaan liittyvää todellisuudetajun heittelyä.

Ja osoitusta taas siitä umpityperyydestä – joka toimii Putinin hyväksi – että yritetään olla lännessä ja Ukrainassa oikein moitteettomia ettei kukaan pääse sanomaan ja syyttämään mistään – ja sitten sille vastauksena venäläiset tekee Ukrainassa kaikki mahdolliset sotarikokset.

Venäjähän on taitavana psykopaattina koko ajan hirttänyt länttä sen lainkuuliaisuusmoitteettomuuteen ja syyllisyystaipumukseen.

Sehän on typerintä mitä umpisairaiden psykopaattien kanssa voi tehdä että antaa heidän syyllistää itseään mitättömistä rikkomuksista siihen verraten mitä psykopaatit on tehneet. Joista heillä ei ole mitään syyllisyydentuntoa – mitä varten heidän kanssa pitäisi oikeudenkäyntejäkään käydä – eiväthän he koe mistään syyllisyyttä eikä heillä ole siten etiikkaakaan ja oikeus perustuu sentään etiikkaan.

Kaiken kaikkiaanhan tässä aletaan lähestyä sitä tympääntymispistettä – etenkin kun Venäjä on niin sanoinkuvaamattoman etovan röyhkeä ja manipuloiva – että kun Venäjä on nyt heikko niin mennään joka suunnalta rajojen yli ja hajoitetaan Venäjä itsenäisiksi demokraattisiksi valtioiksi.

Niinhän Venäjäkin tekee naapurimailleen – sehän fifty-fifty kun nyt mennään Venäjän rajojen yli.

Eikö tässä ala lähestyä tilanne että poistetaan varmistin ja ajatellaan – Venäjä saakoon mitä se on tilannutkin. Ei se taida uskoa muuta rauhanneuvottelutarjousta kuin luotia.

 

***

Näin Kiina ja Intia löytävät oikean jalansijan suhtautumisessaan Putinin Venäjän hyökkäykseen

Kysymällä itseltään – tekisikö Kiina ja Intia noin heppoisilla perusteilla hyökkäyksen naapurimaahan – ja tekisikö Kiina ja Intia sen täyden sotarikoskirjon kuten lasten raiskaamisen sotilaiden toimesta vanhempien silmien edessä.

Eivätkö Kiina ja Intia ymmärrä minkälaisten paatuneiden ihmispetojen taustalla he ovat tukemassa ja kättelemässä julkisuudessa hymyillen heidän kättään.

Putinin hallinto ansaitsee kaiken sen vihan kohdistuvan itseensä maailmalta sen perusteella mitä Putinin hallinto on tehnyt Ukrainassa.

 

***

Länsi voisi aivan hyvin tehdä sen että irrottaa Venäjän katalat sotilaalliset kynnet kaikkialla maailmassa mihin se on ne iskenyt.
Venäjä on nyt heikkouden tilassa – ei ole nähdyn valossa mitään eettistä estettä käyttää sitä nyt hyväksi ja oikaista Venäjän sotilaalliset vääryydet maailmassa,
eerojuhani vaarala

Oman eettis-realistinen aatteeni enkä minkään puolueen kannattaja enkä jäsen. Jotka haluaa kannattaa eettis-realistista aatettani niin ilmoittakoon minulle. Voimmehan tehdä siitä vaikka puolueen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu

Kommentit (5)

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kommentoida.
 1. eerojuhani vaarala
  Eerojuhani Vaarala #3844047 Kirjoittaja

  Asiahan pitää nähdä näin että maailman ongelma on ollut pitkään Venäjän psykopaattinen röyhkeys

  Joka nyt voitaisiin poistaa ja Venäjän hajottamisella itsenäisiksi demokraattisiksi valtioiksi rajata se pienemmiksi kokonaisuuksiksi joita voidaan helposti hallita ja hillitä.

  Sehän kaiken takana on kun puhutaan Ukrainan voitosta ja lännen arvojen ja sopimuspohjaisen maailman puolustamisesta.

  Että ongelma on Kreml ja sen psykopaattinen epäeettinen globaali röyhkeys.

  Ilmoita asiaton viesti

 2. kosonenjuhapekka

  Vaarala unohtaa sen, että Intia on jatkuvassa sotavalmiudessa Kashmirin alueen kiistassa Pakistanin kanssa ja aika ajoin sielläkin ammuskellaan rajan yli.

  Kiina odottaa otollista hetkeä syödä Taiwan.

  Se hetki koittaa, kun USA ryhtyy viemään raskasta kalustoa enenevissä määrin Ukrainaan ja heikentää samalla omaa taistelukykyään.

  Ilmoita asiaton viesti

 3. paavonevalainen

  Venäjä oli kohtuullisen innokas rauhanneuvotteluihin vuosina 2014-2022. Innokkuus loppui joskus syyskuussa 2022 (varsinkin kun paljastui, että länsi käytti neuvotteluja vain varustautumiseen). Diplomaattisen vaihtoehdon ylläpito johti mm. ensivaiheen hyökkäysvoimien pieneen kokoon. Nyt Venäjän päämäärä on tuhota koko Ukrainan sotakalusto ja neuvotteluihin ei enää pyritä.

  Ilmoita asiaton viesti

 4. eerojuhani vaarala
  Eerojuhani Vaarala #3844205 Kirjoittaja

  Miksi Ukraina tulee vääjäämättä voittamaan sodan – siksi että Ukrainalla on etiikka – Venäjällä ei

  Kiinan ja Intian kannattaisi ymmärtää tämä asia syvällisesti.

  Ilmoita asiaton viesti