Eikö se nyt ole maahanmuuttoon liittyvä huoltosuhdefakta

Eikö se nyt ole maahanmuuttoon liittyvä huoltosuhdefakta

Että jos Suomi hakee ulkomailla koukuikäisiä lapsiperhemaahanmuuttajia – mm vedoten siihen että lapset saavat Suomen tasoisen koulutuksen ja molemmat vanhemmat töitä ja taataan asunto – joita yritysmaailma rakentaa.

Niin se johtaa siihen että reilun kymmenen vuoden päästä on sujuvasti suomea puhuvia – sillä alle 13 vuotiaana maahan muuttanut lapsi oppii sujuvan suomen –  nuoria työntekijöitä yli kaksi kertaa se määrä mitä kouluikäisiä lapsiperheitä hallitusti maahan muutettiin. Nuorten maahanmuuttajaperheiden vanhempien lisäksi.  Se on selvä työvoima- ja huoltosuhdevoitto jota jokainen maahanmuuttoperhe nosti reilussa kymmenessä vuodessa reilulla neljällä henkilöllä. Sen parempaa räätälöityä ei ole. Eikä siinä suhteessa kannata edes puhua asenteista – sillä osoitetut faktat eivät ole mitään asennekysymyksiä – ollenkaan. Vaan sivuseikkoja – ja sivuseikkoihin voi yhtä huonosti rakentaa kuin Suomen poliittisen hallinnon perussuomalaisten varaan – joka sekin on täysi fakta vailla minkäänlaista asennetta. Joten se mitä perussuomalaiset sanoo ei ole mikään kova fakta vaan aikaansaamattomien ininää asioihin jotka on suorastaan pakko tehdä kun vaihtoehtoja ei ole. Perussuomalaiset eivät edes ole asiassa mikään poliittinen voima vaan poliittinen voimattomuus ja aikaansaamattomuus.

Jossa projektissa ratkaisevaa on se että maaseutukunnat yrityksineen ITSE organisoivat heti jokainen ainakin sadan kouluikäisen lapsiperheen maahanmuuton.

En voi ymmärtää miksi se ei toimisi jos maaseutukunnat toimii – tai että niiden on niin pakko toimia saadakseen talouttaan nousemaan ja huoltosuhdetta paranemaan.

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009190374.html

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu