Eikö tämäkin ole suorastaan Suomen talouselämää nöyryyttävä osoitus siitä miten surkeita viejiä suomalaiset yritysjohtajat ovat

Eikö tämäkin ole suorastaan Suomen talouselämää nöyryyttävä osoitus siitä miten surkeita viejiä suomalaiset yritysjohtajat ovat.

https://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000010477559.html

Onko sen syynä se että vientitehottomista sijoituksista suomalaisiin yrityksiin on tullut eläkeyhtiöiden kansallisuusvelvollisuus – jonka rahoituksen suojissa  optiomukavuudesta nauttivat vientitehottomat yritysjohtajat kansantalouspummaa.

Jos ulkolaiset investoijat huomaa että suomalaiset yhtiöt eivät osaa viedä ja siksi eivät niihin investoi – niin eikö eläkeyhtiöt huomaa samaa vientitehottomuutta – vai onko se ohjelmoitu poliitikkojen toimesta eläkeyhtiöihin ettei sitä huomata.

Ja eikö pidä olla niin että kaikki johtajien optiot pitää ripustaa siihen että syntyy oikeaa vientiä ja oikeaa vientituloa – eikä siihen minkälaisia lupauksia johtajat lupailee optioiden saamiseksi.

 

 

Kuinka paljon Elinkeinoelämän Keskusliitto EK on näiden johtajien vientivaatimuksettomien optiosuojatyöpaikkojen takana – entä kuinka paljon puolueet.

 

Eikö kunnanjohtajillekin pitäisi asettaa kunnan alueella toimivien yritysten vientitulosvaatimus.

eerojuhani vaarala

Ympäristölle ja monimuotoisuudelle myönteinen asenne leviää ihmisten parissa - niistä on tullut sosiaalinen normi

Ihmiset rakastavat yhä enemmän luontoa ja luonnoneläimiä mutta myös kotieläimiä ja lemmikkieläimiä.

Käsite monimuotoisuus kuuluu ja näkyy yhä useammin joka paikassa - on ymmärretty miten keskeinen käsite se on ihmiskunnan luontosuhteessa myös ihmiskunnan säilymisen kannalta.

Metsä tulee yhä läheisemmäksi ihmisille monimuotoisena asiana - puupellot ja avohakkuut menettävät suosiotaan ja metsän ja metsätalouden käsitteet monipuolistuvat mm jatkuvan kasvun metsänhoidon suuntaan.

Materialismi on yhä enemmän kyseenalaistettua samaan aikaan kun aineettomien arvojen äärimmäisen rikkaaseen kirjoon herätään yhä paremmin. Mitkä mahdollisuudet pelkällä sosiaalisuudella voi olla.

Autoilun dominointi vähenee ja samaan aikaan kaupungeista tulee sekä terveellisempiä, hiljaisempia ja turvallisempia - kaduilla kaikuu yhä enemmän autojen äänten sijaan ihmisten puheensorina - ja kaukaa kuuluu haitarin soitto ja kirkonkellojen soittokin tulee takaisin kaupunkien äänimaisemaan.

Ja lintujen laulu - aamulla herättyään voi avoimesta ikkunasta kuulla lintujen laulua.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu