Tästä asiasta tähtiviulisti Ann-Sophie Mutterkin puhuu.

Eivätkö tutkimukset oheinen tutkimuskin mukaan lukien osoita – että ihmisen syvin identiteetti on emotionaalinen ja hänelle itselleen ajaton

Ja että kognitiivinen tai fyysinen ei emotionaaliseen syväidentiteettiin ulotu edes kognitiivisten sairauksien muodossa.

Josta seuraa – että ihmisen terveyttä ja hyvinvointia pitää tarkastella ja ihmiseen kontaktia ottaa ensisijaisesti hänen emotionaalisen eikä kognitiivisen tai fyysisen identiteetin kautta.

Tämä on myös linjassa kehittämäni eettis-realismin aineettomien arvojen olemuksen suhteen – että aineettomien arvojen ydin on emotionaalisuus – vaikka niitä kognitiivisin, fyysisin tai materialistisin tai sosiaalisin keinoin tavoiteltaisiin.

Onko jopa aihetta todeta – ihmisessä on yhtä paljon emootiota kuin vettäkin.

https://www.avainlehti.fi/tanssi-hoitaa-ja-kuntouttaa/

 

Tästä asiasta tähtiviulisti Ann-Sophie Mutterkin puhuu.

https://yle.fi/a/74-20046889

eerojuhani vaarala

Ranskalla erinomainen harkittu aikajanadynaaminen operatiivinen kirjo lähettää Ukrainaan joukkoja.

Ja erinomaista että Ranska sekä rahoittaa, kouluttaa että aseistaa ukrainalaisen sotilasjoukon - taisteluprikaatin.

Näin voisi tehdä myös muut valtiot kuten Japani.

Ranska on ottamassa tärkeän askeleen jota on kaivattukin - siirrytään puheista suoriin aikajanadynaamisiin operaatioihin.

Paljon on sanoja kulunutkin Ukrainan puolustamiseen - missään ihmiskunta ei olekaan niin hyvä kuin sanojen tuottamisessa ilman tekoja.

Esimerkiksi medioiden pitäisi sitoutua siihen että jokaista julkisuuteen tuottamaansa sanamäärää vastaan media istuttaa puun.

Sellaiset puut on jo valmiiksi hyvin lannoitettuja - paskanjauhannan sanojen syytämistä ilman operatiivista vastinetta omasta ja muiden puolesta mediassa on riittänytkin.

****
Alkaako Suomi lähestyä hallitsematonta henkistä kaaosta.

Jolta puuttuu täysin kansakunnan jälkikasvustrategia.

Maailman onnellisimmassa maassa Suomessa iäkkäämmät ovat onnellisia - eivät nuoret.

https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-230401

Suomea ei voi mitenkään kutsua positiivisen jälkikasvun maaksi.

Jota osoittaa täydellisen järjetön piittaamattomuus matalasta syntyvyydestä. Sekä se miten valtava pahoinvointi nuorilla on.

Alkaako Suomi lähestyä hallitsematonta henkistä kaaosta.

Jolta puuttuu täysin kansakunnan jälkikasvustrategia.

****

Miten mitkään kansantalouden parantamistoimet voi auttaa - kun lopputulos on aina sama - teknologia kahmii joka kerta aina vaan enemmän ja enemmän rahaa kansantaloudesta.

Teknologia joka on aina ollut pääpahis kun luontoa ja sen monimuotoisuutta on murjottu - ja kaikista monimuotoisuusystävällisimmän alan kulttuurin resursseja on leikattu.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu