Etiikan vahvistamisen positiivinen kierre lännessä on lännen paras ase puolustautua Putinia vastaan

Etiikan vahvistamisen positiivinen kierre lännessä on lännen paras ase puolustautua Putinia vastaan

Miksi – siksi että epäeettisyyden kitkeminen niin demoratiasta, oikeusvaltiosta, taloudesta, ympäristöasioista kuin ulkosuhteistakin – on keino jolla kasvatetaan onnea ja turvallisuutta lännen valtioissa.

Jonka kontrasti Putinin pahan tien valinneen Venäjän suhteen korostuu.

Jolloin tyrannian kurjuudessa  elävät venäläiset ja heidän orjansa ja juoksupoikansa itäisessä Venäjässä ajattelevat – me haluamme elää lännessä emmekä täällä.

Ja länsi ottaa Venäjän jättämään haluavat vastaan. Ja palauttaa jos henkilön etiikka ei vastaa läntistä. Silloin Putinin Venäjä murentuu sisältä kun rappion kuninkaalliset alkaa tappaa toisiaan.

Mutta lännen pitää todellakin putsata epäeettisyyksiään. Mm Suomen pitää laittaa epäeettisesti muita telova urheilu aisoihin – ja Suomen pitää irrottautua törkeästä metsäteollisuuskolonialismistaan Etelä-Amerikassa. Niin puhdistetaan etiikkaa Suomesta.

Eettinen arvokehitys on lännen paras ase Putinin pahuuden Venäjää vastaan.

Se ei tietenkään korvaa aseita – mutta se kertoo yhä tiiviimmän syyn miksi niitä sotilaallisia ja talouden aseita käytetään Venäjää vastaan – joka nyt edustaa ilmiselvää rappiollista pahuutta.

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu