EU:n elvytyspaketissa kyse kahdesta asiasta – haluaako kokoomus kampittaa EU:n taloutta – ja

EU:n elvytyspaketissa kyse kahdesta asiasta – haluaako kokoomus kampittaa EU:n taloutta – ja hysteerisestä liioittelusta että kertaluontoisuudesta tulee automaatio

Jälkimmäisen näkökohdan ytimessä ollen se että eihän päätöksessä viedä eikä edes heikennetä minkään päätösvaltaisen toimielimen päätösvaltaa jatkossa. Ei Suomessa eikä muissa EU-maissa.

Jos sen sijaan päätös perustuu tulevaisuuden ratkaisujen hysteeriseen ennakointiin – on se juuri hysteriapohjaista toimielimien päätösvallan kaventamista.

Jokainen toimielin toimii aina tässä ja nyt tilanteenmukaisesti. Eikä sitä pidä koskaan tarot-korteilla tai horoskoopeilla heikentää.

https://yle.fi/uutiset/3-11883222

0
eerojuhani vaarala
Ruovesi

Vanha puheenvuorokonkari jotenkin peruutti tänne.

Taisi eksistentiaalifilosofi Sartre sanoa - maailmaa ei ole tehty nähtäväksi vaan muutettavaksi.

Picasso sanoi - säännönmukaisuudesta poikkeamisesta aukeaa variaatioiden valtakunta.

Näillä mennään.......

Kehittämälläni eettis-realismin aatteella - mitä enemmän asiassa on sekä etiikkaa että realismia, sitä parempi se on ratkaisuna - etiikan peruskallio on jokaiselle elolliselle hyvä elämänkaari muita tarpeettomasti vahingoittamatta

https://jussivaaralathoughts.blogspot.com/

Puoluekantani:
Kallistun vasemmalle kun pyyhin oikealla keskeltä, ja se mikä sieltä tulee muuttuu vähitellen vihertäväksi, puhun ruotsia huonosti, enkä huuhdo persettä merivedessä kuten Soini ja käyn harvoin kirkossa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu