Olisiko aika perustaa Venäjältä takavarikoiduilla sadoilla miljardeilla Eurooppaan vapaaehtoisten palkka-armeija

 

Olisiko aika perustaa Venäjältä takavarikoiduilla sadoilla miljardeilla Eurooppaan vapaaehtoisten palkka-armeija

 Hoitamaan tämän kaltaisia uhka-asioita – kuten suorittaa Ukrainan avuksi ”erikoisoperaatio” Venäjän häätämiseksi Ukrainasta. 

Joka palkka-armeija koostuisi lähinnä kevyesti panssarimotorisoiduista jalkaväen erikoisjoukoista pitkänkantaman sekä kannettavin panssari- ja it-ohjuksin.

 

 

Euroopan mailla on täydellisen väärä Euroopalle tuhoisa strategia Venäjän suhteen

Kun esimerkiksi Saksa ei lähetä Taurus-ohjuksia tai Yhdysvallat pitkänkantaman ohjuksia Ukrainalle – ettei Ukraina ampuisi niitä Venäjän alueelle.

Niin eihän kyse ole siitä – vaan siitä että Euroopan maat ja Yhdysvallat pelkää mitä tapahtuu jos Venäjä häviää Ukrainassa – sillä ne ei tiedä ja pelkää sitä mitä sitten tapahtuu.

Jolloin käytännössä Yhdysvallat ja Euroopan maat ei halua että Venäjä häviää – ja se on kohtalokasta Euroopalle.

Kun tosiasia on – että jos Venäjä häviää oikein rytinällä – niin siitä syntyy Venäjälle niin kova sisäpoliittinen kriisi että Putinin kaatuminen on hyvin todennäköistä.

Siksi lännen pitäisi juuri nyt vahvoin ottein taata se että Venäjän rintamat murtuu Ukrainassa – ja pian – sillä se asettaa Putinin presidenttivaalinäytelmänkin hyvin kyseenalaiseen valoon.

Eihän lännellä ole siinä mitään hätää jos Venäjälle koittaa tappio ja sisäpoliittinen kuohunta Venäjälle.

Sehän on päinvastoin oven aukaiseminen – varsinaiselle suurelle historialliselle ratkaisulle – että Venäjän aiheuttama vuosisatojen piina maailmalle  – Venäjän kysymys – lopultakin ratkaistaan.

Kun sille nyt jos koskaan on Venäjän häviämisen kautta Ukrainassa suuret mahdollisuudet. Etenkin kun Venäjä on liian heikko hyökkäämään minnekään muualle – eikä pysty vastustamaan jos länsi hyökkää Venäjälle.

Eikä Eurooppa voi odottaa siinä Yhdysvaltojen apua – sillä on ihan omat haasteensa niin Kiinan suunnassa kuin Lähi-Idässäkin.

Tehtävä on Euroopan ja erityisesti Venäjän rajavaltioiden – joiden jos kenen etu on että Venäjä häviää Ukrainassa, Putinin hallinto kaatuu ja Venäjä alkaa hajota itsenäisiksi valtioiksi.

Sen eteen Euroopan ja Venäjän rajavaltioiden pitää panostaa – aktiivisin toimin – niin että Venäjä todella häviää Ukrainassa.

Se tarkoittaa vapaa-ehtoisprikaatien pikaista luomista ja viemistä Ukrainaan Venäjältä takavarikoiduilla sadoilla miljardeilla rahoitettuna. Eli silloin sinne tarvitaan mm erityisesti suomalaista jalkaväkiosaamista.

Euroopan on nyt otettava vastuu Euroopasta.

 

***

Näin juuri kirjoitin Ukrainan sodasta – mutta nyt on aika varmistaa Venäjän häviö – viemällä Ukrainaan lännen joukkoja

Yle

” Ukrainan yritys valloittaa takaisin Venäjän miehittämiä alueita on kuitenkin ollut hidasta, ja Ukrainan asevoimien komentaja myönsi hiljattain Economistin haastattelussa, että sota on ”pattitilanteessa”.

Länsimaiden poliitikoilla on peiliin katsomisen paikka, arvioivat Ylen haastattelemat asiantuntijat.

– Keskeinen syy tilanteeseen on, että länsi on vitkutellut aseavussaan. Lännen politiikka on ollut ristiriitaista ja osin epäonnistunutta. Vaikka on satsattu paljon ja etenkin Yhdysvaltain tuki on merkittävä, niin aseapua on kuitenkin koko ajan rajoitettu, Raik sanoo.

Yhtä mieltä asiasta on kansainvälisen politiikan asiantuntija, ajatushautomo Nordic West Officen toimitusjohtaja Risto E. J. Penttilä.

– Länsi on antanut liian vähän sotilaallista tukea ja liian myöhään. Ukraina joutui aloittamaan vastahyökkäyksen ilman ilmavoimia ja ilman parhaita ohjusjärjestelmiä, sanoo Penttilä.

Kun länsi jahkaili päätöstä aseavun kanssa, Venäjä ehti rakentaa puolustuslinnoituksia, joiden läpäisy on Ukrainalle vaikeaa ellei mahdotonta. ”

eerojuhani vaarala

Suomen aikuiset työntää asenteellaan lastenlastensa tulevaisuuden ympäristökatastrofien kiihtyvään kuiluun.

https://yle.fi/a/74-20101417

Olisi ollut helpompaa ja viisaampaa kuulla jo kymmeniä vuosia sitten ympäristlvaroituksia - kuin nyt katsoa lapsiaan ja lapsenlapsiaan silmiin tietoisena siitä että "minä itse tein tämän jälkikasvulleni".

***On astuttu jo aikaan - jolloin globaalin maailman on pysäytettävä Venäjän mielipuolisuus - kokonaan ja pysyvästi.

Lännen on kovennettava otteita Ukrainan pelastamiseksi. Pehmopuheet ja -otteet ja edes aseiden toimitus ei enää riitä.

IL:

" EU:n korkean edustajan Josep Borrelin mukaan tärkein Ukrainaa koskeva kysymys on, kuinka maan energiantuotannon täydellinen tuhoutuminen voidaan välttää.

Venäjä on Borrellin mukaan tänä kesänä tuhonnut 70 prosenttia Ukrainan tuotantokapasiteetista.

Tämä tarkoittaa, että ensi talvesta tulee Ukrainalle entistä vaikeampi kestää. Borrell pyytää EU:n jäsenvaltioita antamaan Ukrainalle lisää tukea maan sähköverkon jällenrakentamiseen ja energiantuotannon ylläpitämiseen "

Se tarkoittaa Venäjän häätämistä Ukrainasta ja Venäjän kaiken öljyn ja kaasun viennin estämistä.

Putinin täydellisen barbaariset otteet tulevat onneksi ajamaan vähänkään itseään kunnioittavat kansat ja valtiot irtautumaan Putinista.

Putinin teot sairaudessaan ovat vastenmielisiä. Kaikille.

On astuttu jo aikaan - jolloin globaalin maailman on pysäytettävä Venäjän mielipuolisuus - kokonaan ja pysyvästi.

***
Aforismi - kaiken hyvän perusta ja päämäärä on eettisyys

Todellisten ongelmanratkaisijoiden keskeinen piirre on - he kävelevät populismin yli - miksi - siksi että nykyongelmissa on sekä ongelma että ratkaisu epäpopulistisia - mutta - ratkaisijoiden pääominaisuus korvaa kaiken paremmalla - heidän tinkimätön eettisyytensä - kaiken hyvän perusta ja päämäärä on eettisyys.

Aina.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu